x

x

Seniori rutinski do pobede

RK NBGD

31. Okt 2022.

Novi Beograd – Akademija Lečić 37-32 (20-12)

Hala Pinki, Gledalaca 100

Novi Beograd: Tomašević, Isailović 3, Karlović 8, Vuković 5, Milanović 1, Lalić 2, Đoković 4, Lukić, Ilić Strahinja DB 5, Ilić Strahinja LK 2, Kolaković 2, Pešikan 3, Đurović 2, Mrdaković, Berberović, Teodorović.

Igrač utakmice: Karlović Andrej
Naši seniori rutinski su odradili utakmicu protiv korektne ekipe Akademije Lečić. Prvo poluvreme je bilo dovoljno da se stekne velika prednost od 8 golova na poluvremenu. Zabrinjava pomalo nonšalantan odnos pojedinih igrača i zbog toga je i zabrinut trener Roganović. Dosta rotacija u drugom poluvremenu gde je šansa pružena svim igračima narušila je igru donekle. Ali svakako da i rezrevisti moraju i mogu mnogo bolje. Bolji od ostalih bio je desnokrilni napadač Karlović Andrej a raduje odlična rola najmlađeg prvotimca Ilić Strahinje koji je pokazao raskošan talenat sa nekoliko golova van 10 metara.
U narednom kolu igramo derbi sezone protiv do ovog kola neporaženog Studentskog grada. Utakmica se igra u subotu u 15.30 h na Banjici.
Izjava igrača utakmice, Karlović Andreja:

- Pre svega želim da čestitam timu na pobedi. Mislim da je pobeda pred derbi u sledećem kolu bitna i da nam to daje samopouzdanje pred narednu utakmicu. Postoje naravno neke stvari koje ne smemo da dopustimo da se ponove a to je blago opuštanje pri kraju utakmice za koje će nas takva ozbiljnija ekipa kazniti. Za kraj želim da pozovem sve članove kluba da u što većem broju dođu i da nas podrže u bitci za vrh tabele protiv Studenskog grada.
Sa Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2