x

x

Novi trener prve ekipe

RK NBGD

01. Jul 2022.

Poštovani članovi kluba,

zvanično vas obaveštavamo da nas trener naše prve i juniorske ekipe Miloš Simić napušta sledeće sezone. Naime Miloš je dobio ponudu da bude glavni trener i da vodi seniorski tim HC Asa Tel Aviv iz Izraela koja će od naredne sezone igrati najviši rang takmičenja u toj zemlji. Puno sreće i uspeha želimo našem treneru Milošu u nastavku njegove trenerske karijere.

Na mesto glavnog trenera naše prve ekipe dolazi Aleksandar Roganović. Aleksandra krasi bogata trenerska karijera ispunjena mnogim dostignućima kao i ogromno iskustvo u vođenju ženskih i muških seniorskih ekipa i isto tako svih uzrasta mlađih kategorija. Aleksandar je tokom svoje karijere uspevao da ekipe uvede u viši rang takmičenja pa se nadamo da će taj uspeh ponoviti i sa našom mladom i perspektivnom ekipom. Aleksandru želimo toplu dobrodošlicu kao i puno sreće i uspeha u narednom periodu!

Izjava trenera Aleksandra Roganovića:

"Pre svega da se zahvalim mom bivšem klubu Akademiji Dinamo na izuzetnoj saradnji koju smo imali u protekloj sezoni,a posebno igračima i najbližim saradnicima.Prešao sam u jedan najorganizovaniji klub u Srbiji,u jednu mladu i ambicioznu ekipu zeljnu dokazivanja ,tako da ce nam cilj ove sezone biti da napravimo jedan malo veci iskorak u odnosu na prošlu sezonu pa čak i da pokušamo da se umešamo u borbu za najviši plasman".

Sa Novim Beogradom u nove pobede!

Više o Aleksandrovim uspesima i trenerskoj karijeri možete pronaći ovde

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2