x

x

Izveštaj - seniori

RK NBGD

25. Okt 2022.

Mladenovac – Novi Beograd 26-33 (11-12)

SC Ljubomir Ivanović Gedža u Mladenovcu

Gledalaca 50.

Sudije: Mikić i Lalović (Beograd)

Novi Beograd: Tomašević, Isailović 5, Karlović 6, Vuković 1, Milanović, Lalić, Đoković 8, Nosović, Ilić S, Kolaković 2, Pešikan 1, Đurović 1, Ilić U, Berberović, Mrdaković 9, Teodorović.

Naši seniori su osvojili nova 2 boda, svakako teže nego što se očekivalo. Uzalud je trener Roganović ukazivao na ozbiljnost utakmice i nezgodnog protivnika ali momci su prilično nonšalantno odigrali prvo poluvreme. Međutim, tek u drugoj polovini nastavka utakmice bolji pristup i kvalitetnija igra i napravljena je razlika koja je na kraju iznosila maksimalnih 7 golova u našu korist. Bolji od ostalih bili su standardni kapiten Mrdaković, i potencijalni kadetski reprezentativci Karlović i Đoković koji je poneo epitet igrača utakmice. Izjava trenera Aleksandra Roganovića:
-Najvažnije je da smo uzeli dva boda u ovoj utakmici, a igra koju smo prikazali pre svega u prvom poluvremenu je bila na najnižem mogućem nivou, počev od promašenih zicera pa do neshvatljivih grešaka u odbrani. Samo smo u drugom delu drugog poluvremena ličili na ekipu koja se bori za ulazak u Super B ligu.

Izjava igrača utakmice Vladana Đokovića: -Potcenili smo ekipu Mladenovca u prvom poluvremenu. U drugom delu smo se na vreme uozbiljili, ispravili greške i doneli još jednu pobedu kući.

U 6.kolu dočekujemo Akademiju Lečić.

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2