x

x

Izveštaj LMK 15. - 16. oktobar

RK NBGD

19. Okt 2022.

Juniori 2004/2005

Akademija Lečić – Novi Beograd 16-28

U ovom kolu smo igrali protiv oslabljene ekipe Akademije Lečić i ostvarili ubedljivu pobedu 28-16. Od početka utakmice imali smo sigurno vođstvo. Kao i u dosadašnjim utakmicama svi igrači su dobili odredjenu minutažu I trener Roganović može da bide zadovoljan viđenim.U ovom kolu smo igrali protiv oslabljene ekipe Akademije Lečić i ostvarili ubedljivu pobedu 28-16. Od početka utakmice imali smo sigurno vođstvo. Kao i u dosadašnjim utakmicama svi igrači su dobili odredjenu minutažu I trener Roganović može da bide zadovoljan viđenim.
Na tabeli naši momci su na vrhu sa skorom 3 pobede iz 3 utakmice. U sledećem kolu igramo protiv Sinđelića.

Strahinja Ilić

Dečaci 2010

Rakovica-Novi Beograd A 8:25

Vikend iza nas je većina ekipa iskoristila za odmor, s obzirom da je bila pauza zbog reprezentativnih selekcija i termina reprezentacije. Naši momci su pauzu iskoristili da odigraju zaostalu utakmicu sa vršnjacima iz Rakovice. Utakmica je počela stegnuto i ispitivački sa obe strane i vodila se grčevita borba do petog minuta kada je rezultat na semaforu pokazivao 3:3. Nakon toga momci u crvenim dresovima ubacuju u veću brzinu, dubljom odbranom iznenadjuju protivnika i serijom 7:0 odlaze na odmor sa rezultatom 3:10.

Drugo poluvreme je nastavljeno u istom stilu, redjala se kontra za kontorom, čvrsta odbrana je dovela do mnoštva lakih pogodaka. Svi naši momci su se upisali u listu strelaca i izvojevali ubedljivi pobedu rezultatom 25:8. Najraspoloženiji za golove bio je Caković, a u stopu su ga pratili Krička i Miranović.

Naredni vikend naši momci ce biti domaćini ekipi Arene i nadamo se da će nastaviti započeti pobednički niz.
Novak Caković

Devojčice 2008

Beograd – NBGD Radnički 22-15

Rezultat nije realno merilo stanja na terenu imali smo dosta promašenih zicera I tokom čitave utakmice disali protivniku za vrat ali su devojčice RK Beograda uspele da se odlepe u poslednjim minutima. Ono što raduje što se broj tehnickih grešaka smanjio u odnosu na neke predhodne utakmice. Svakako apsolutno zaslužena pobeda domaćina a mi nastavljamo u ovoj ligi kao najmladja ekipa da skupljamo neophodno iskustvo za sledecu godinu. Svakako raduje ova igra posle predhodna ne bas sjajna dva vikenda.
Lena Roganović

Devojciče 2010

Beograd - Novi Beograd 5-15

Nova pobeda naše ekipe izvojevana pre svega dobrom odbranom iako fizicki slabije naše devojčice su izuzetnom agresivnošću uspele da svedu domaćina na samo 5 golova. Dok u napadačkoj igri ima puno prostora za napredak naše ekipe. Čestitke devojčicama na zasluženoj pobedi skojom su usamljene na vrhu tabele
Pojačanje iz Rusije – Darija Kirjakova

S' Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2