x

x

Uspešan završetak LMK!

RK NBGD

12. Dec 2022.

Uspešan završetak LMK!

Devojčice 2008

NBGD Radnički - Kosmaj 24-8

U utakmici protiv naših sportski prijatelja iz Ralje naše devojčice su odigrale jako sigurno od samog početka utakmice i opravdale ulogu favorita. Timska pobeda gde su sve igračice dale doprinos na oba dela terena. Čestitke protivniku na fer igri I čestitke našoj ekipi  na uradjenom u ovoj polusezoni. Moglo je biti i više bodova na našem kontu ali ono što je bio prvobitni cilj uradjeno je. Odigrali smo mnogo neizvesnih utakmica u kojima je jedna lopta odlučila pobednika, što će našim devojčicama puno značiti. Nača ekipa je dobila u ovoj polusezoni mnogo veću rotaciju, mnogo više rešenja u igri, pre svega u odbrani ali I u napadu. Još puno stvari možemo da unapredimo u narednom periodu.

Dečaci 2008.

NBGD Obilić

Momci koji nastupaju kao NBGD Obilić odigrali su ovog vikenda jedan lep turnir bez rezultatskog značaja protiv ekipa Crvene Zvezde i Mladosti iz Čačka. U prvoj utakmici protiv dečaka Crvene Zvezde naši momci iako mladji godinu dana bili su bolji rival ali ono što je primetno je to da je Crvena Zvezda dosta bolja ekipa nego pre par meseci u prvenstvu i napredak je evidentan.  A za kraj nam je sledila poslastica protiv jedne od najboljih ekipa regiona Centralne Srbije, Mladosti iz Čačka. Čačani znatno iskusniji I fizički dominantniji nisu lako izlazilina kraj sa našim momcima. Posle traljavog početka naši momci su brzo došli do igre i odigrali jednu vrlo interesantnu I egal utakmicu. Jedino što u ovoj utakmici nije bilo dobro jeste realizacija naše ekipe. Loša realizacija se ponavlja na nekoliko utakmica i tako je bilo I danas mnogo često se tresla konstrukcija gola u hali na Marakani.

Dečaci 2010.

ORK Zemun – Novi Beograd B 8 - 9

U poslednjoj utakmici prvog dela lige kod dečaka 2010 u “lokalnom” derbiju naši dečaci iz B ekipe u neizvesnoj utakmici su pobedii odlični ORK Zemun sa golom razlike. Od početka utakmice bilo je evidentno da će biti neizvesno do samog kraja. Uglavnom smo mi imali prednost od 1 do 2 gola razlike. U prvom poluvremenu Magovčević je dirigovao odbranom u napadu Babić I Stanimirović su bili bolji od ostalih. U drugom poluvremenu kontrolisali smo razultat sve do same završnice. Ipak našim greškama dozvolili smo zemuncima da imaju priliku za bod. Posledji napad smo pametno odigrali I bez mogućnosti da postignemo gol, potrošili dosta vremena. Samo 4 sekunde je ostalo Zemunu da na tajm-autu dogovori pokušaj da izjednače ali bezupsešno. Velika pobeda I zaslužena radost naših momaka iz B ekipe. Važni bodovi koje prenosimo u play-off

Novi Beograd A – ORK Zemun 24-9

Momci iz A ekipe su rutinski odigrali utakmicu sa komšijama koji su bili vidno umorni jer su prethodno veče igrali egal utakmicu sa našom B ekipom. Duboka odbrana 3-3 je bila nerešiva za zemunce I već posle 4 minuta trener gostiju je pri rezultatu 5-0 zatražio tajm-aut. Ozbiljan pristup se nastavio I razlika iz minuta u minut povećavala. Sjajnim potezima, pre svega asistencijama prednjačio je Novak Caković čije su ideje u gol pretvarali uglavnom pivotmen Džunić I Krička. Bitno je istaći da su se svi dečaci upisali u listu strelaca. Već za koji dan nas očekuje put na “Lokomotiva Kup” jak međunarodni turnir u Brčkom I prilika da se proverimo u jakoj konkurenciji.

S' Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2