x

x

Lmk izveštaj 05-06 novembar

RK NBGD

09. Nov 2022.

Pioniri 2008

Novi Beograd – Sinđelić 20-19

Ovog vikenda odigran je derbi u takmičenju dečaka rođenih 2008. i mladje. Naša A ekipa je dočekala u hali Pinki prvoplasiranu ekipu Sindjelića i zasluzeno ostvarila pobedu 20:19. U početku nervoznom igrom bez agresivnosti došlo se do zaostatka od 5:2.Nakon tajm-auta ekipa se konsolidovala i počela da pokazuje svoje mogućnosti. I pored tehničkih grešaka i dosta sebične igre u napadu ipak se otišlo na odmor sa prednošću od dva gola. Nažalost nervoza je učinila svoje i u nastavku pa se pored velikog broja tehničkih grešaka nije mogla napraviti veća prednost od jednog gola. U završnici drama, pogodak Vukovića sa dva igrača manje i overena pobeda.

Stojanović i Gomilanovic su se istakli dobrom realizacijom sa krila, dok je na golu Samardžija imao par lepih intervencija. Naredni meč u gostima protiv odlične Rakovice i šansa za nova dokazivanja.

Nikola Gomilanović – najbolji u derbiju

Pinoniri 2008

Rk Radnički Obrenovac – NBGD Obilić 20-24

Sjajan početak dečaka Obilića pre svega u odbrani. Jako agresivnom igrom u odbrani momci u dresovima Obilića uspeli su jako brzo da steknu značajnu prednost koja je na kraju prvog poluvremena iznosila 6 golova razlike. I kada je delovalo da ce naši momci lagano privesti utakmicu kraju, desio se veliki pad koncentracije. Neshvatljive greške početkom drugog poluvremena vrlo brzo dovode ekipu iz Obrenovca na samo gol zaostatka ali ovoga puta za razliku od predhodne utakmice naši momci su uspeli da se vrate. Posle tajm-auta opet su momci uspeli da zaključaju prilaze golu I otišli na pristojnu razliku koju su Obrenovčani uspeli da smanje u poslednjih minut ,dva na 4 gola razlike. Četitke momcima na pobedi ali crni minuti u igri ne smeju da se dešavaju.

Aleksa Cvetković – ubojita levica

Devojčice 2008

NBGD Radnicki - Junior 18-30

Jako stegnut početak naših devojčica, puno tehničkih grešaka izazvanih strahom od starijeg protvnika, i početak od 9-0 za Junior. Devojčice su posle katastrofalnih prvih 10-ak minuta uspele da dođu do igre I da odigraju jako dobrih 30-ak minuta, koji nisu bili dovoljni za bolji rezultat. Od 10-og minuta je Ispoštovan je dogovor iz svlačionice i način igre u tom periodu može da raduje. Ekipi Juniora koja daje najveći broj golova iz kontranapada to nije bilo dozvoljeno nego je za svaki gol morala da se pomuči. Bilo kako bilo devojčice zaslužuju sve pohvale uzimajući u obzir da su sve devojčice 2009 godište I mladje. Pokazale su da kada su na 100% mogu da igraju sa svima. Čestitke ekipi Juniora na zasluženoj pobedi. A poruka našim devoj-icama da nastave kao od 10-og minuta utakmice I rezultat će doći kada se budu takmičile u svojoj kategoriji.

Anastasija Radanović – sjajna u 2.poluvremenu

Devojčice 2010

Novi Beograd-Junior 25-7

Naša ekipa nastavila je niz ubedljivih pobeda. Sjajna odbrana 3-2-1 I agresivnost do maksimuma nisu dali šanse dosta dobroj ekipi Juniora. Rastrčane i agresivne u odbrani, brze i raspucani u fazi napada su bila naše devojčice. Cela ekipa zaslužuje pohvale za igru u svim segmentima posebno u odbrani I moraju devojke da nastave ovako pred nama su sve ozbiljniji izazovi. Čestitke ekipi Juniora na fer utakmici.

Lenka Petrović – bedem na golu

Dečaci 2010

Novi Beogad A – Lavovi 34-1

Krajnji rezultat utakmice dovoljno govori o dešavanjima na terenu. Dečaci su imali maksimalno ozbiljan pristup što pokazauje i samo 1 primljen gol. Ipak, ruku na srce treba konstatovati da je većina dečaka iz Lavova tek od skoro u rukometu i da nisu mogli više da nam pariraju.

Vuk Radulović – desno krilo

Dečaci 2010

Novi Beograd B – Sinđelić 12-9

Dečaci iz B ekipe nastavljaju sa dobrim igrama. Još jedna pobeda zabeležena je protiv dobre ekipe Sinđelića. Već od početka utakmice stekli smo prednost dobrom i agresivnom 3-2-1 odbranom. Napadački učinak je ravnomerno raspoređen između Babića, Kenjića, Stanojeviča i Stanimirovića. Ono što raduje je da su svi momci dobili priliku da igraju i jako je dobro iskoristili.

Luka Stanimirović – predvodnik B ekipe

Sa Novim Beogradom u nove pobede!

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2