Zavrsena je druga faza priprema u Arandjelovcu!

RK Novi Beograd Zavrsio je drugu fazu priprema u Arandjelovcu. Tri selekcije su vredno radili  svaki dan sa trenerima Akimom Komnenicem, Zivanom Vukovicem i Milosem Cuckovicem. Odigrane su prijateljske utakmice sa Beogradom, Samotom i Radnickim iz Kragujevca.

U trecoj fazi priprema pred pocetak takmicenja Sve selekcije ocekuju turniri u Smederevu, Beogradu i Zagrebu. Seniori ce imati dve jake provere sa Superligasima Vrbasom (Subota, 25.08.) u Vrbasu i sa Obilicem (Ponedeljak 27.08.) na banjici.

Sef struke Akim Komnenic rekao je da je zadovoljan odradjenim pripremama u Arandjelovcu.

– Imali smo dobre uslove za rad koje smo iskoristili na najbolji moguci nacin.  Radili smo svaki dan jako dobro i akcenat je bio na razvoju individualnih sposobnostima, korekciji tehnike i grupnoj saradnji gde su svi igraci napredovali i pokazali da mogu mnogo. Imali smo pomoc od Ratka Nikolica koji je odvojio svoje vreme i radio individualno sa pivotmenima i ovom prilikom mu se jos jednom zahvaljujemo. U planu je i saradnja sa jos nekim velikim rukometnim imenima koji bi podelili svoje iskustvo sa nasom decom kao i rad sa psihologom i strucnim ljudima koji bi govorili na razne teme koje su aktuelne u savremenom zivotu kao sto je zastita dece na internetu i slicno.

 

You might also like