Zanimljivosti iz Prešova

Pobeda na debiju!

Naš perspektivni trener Lazar Stevanović je u svojoj debitantskoj utakmici na međunarodnoj sceni u ulozi trenera zabeležio pobedu! Malo ko od trenera u našem klubu može da se pohvali takvim učinkom na početku karijere pogotovu ako se uzme u obzir kvalitet turnira na kome je debitovao.

Kesa – 5 centi

U pauzi između utakmica, pomoćni trener Nikola Maksimović, otišao je u prodavnicu da igračicama kupi vodu. Nakon što je platio vodu uzeo je kese na pultu pored kase… Kada je krenuo ka izlazu od radnje dve prodvačice su gotovo istovremeno potrčale za njim i vikale plaća se , plaća se !!! Nikola je zbunjeno zastao i ukapirao da misle na kese koje je sam uzeo. Zbunjen je bio pogotovo što su to najobičnije providne najlonske kese koje su svuda sem u Prešovu – besplatne!!! Još veće iznenađenje je bilo kada je izvadio evro da plati 2 kese a prodavačica je rekla -10 centi !?

Internet samo u snovima …

Ni dva dana našeg boravka u Prešovu nije nam bilo dovoljno da pronađemo wi-fi bežični internet! U hotelu gde smo smešteni – nema, u halama gde smo igrali – nema, po kafićima u gradu – nema interneta. To nam dosta otežava izveštavanje sa turnira a svakako da su najuskraćeniji za ažurne rezultate i informacije roditelji koji nas prate iz Srbije.

Džudo na otvaranju turnira ?!

Na ceremoniji svečanog otvaranja turnira pored defilea zastava zemalja učesnica, tačke folklornog društva iz Košica, kao i atraktivnog programa trojice akrobata videli smo i demonstarciju tri majstora u džudou?! Svi u dvorani su bili prilično zbunjeni kada su se trojica momaka u kimonima pojavili na centru igrališta i nekoliko minuta pokazivali razne džudo zahvate… Možda nam je to znak das u na turniru dozvoljeni i džudo zahvati

You might also like