Zahuhtali voz, broj ’95. ,gazi sve pred sobom!

R.K. “Junior” – R.K. “ Novi Beograd” 29:40 (15:18)

 

Sala: DIF – a , na Košutnjaku
Datum: 10.10.2010. godine , u 11:15h.

Andrejić (15 odbrana) , Džavić (6 odbrana) , Pupavac 11 , Lazarević 4 , Martinović 8 , Cvijetić , Marušić 7 , Fetovski 10 .

 

Igrač utakmice: Marušić Branislav

 

Naš voz nestaje, ovoga puta , usputna stanica je bila ekipa Juniora, koja je samo u prvom poluvremenu bila dostojan protivnik našoj ekipi.
Sam početak nije nagoveštavao ovako ubedljiv rezultat i to pre svega zbog neozbiljnosti pojedinih igrača naše ekipe, pa tako i rezultat na kraju prvog poluvremena (15:18) je bio prevelik u našu korist.
U drugom poluvremenu, naš trener Simić, od igrača traži maksimalnu ozbiljnost i odgovornost u igri.To odmah daje rezultata i već u 31. minutu, naša ekipa dolazi do nedostižnih, za domaćina, 9 golova razlike (15:24). Posle toga je naša ekipa mirno privela utakmicu kraju i čak uvećala svoju prednost.
I ovoga puta ekipa nije bila kompletna, stameni pivotmen Ćirković, doživeo je lakšu povredu skočnog zgloba na utakmici za stariju ekipu. Želimo mu brz oporavak.
Treba reći i to da je u našoj ekipi debitovao i novi član kluba Ivan Džavić i imao je zapaženu ulogu u ovoj pobedi. Ali ipak igrač koji je obeležio ovaj meč je svakako Branislav Marušić koji sa svojih atraktivnih 7 golova pokazao da ozbiljno može da se računa na njega u budućnosti.
Sledeći protivnik našim momcima je ekipa S.C. Voždovca.

 

Nadamo se da će naša ekipa nastaviti sjajan niz od tri pobede, što joj od srca i želimo.

 

 

 

 

Objavljeno 16. Oktobra 2010

You might also like