Vrilitos – 5.dan

Novi Beograd je učešće na drugom međunarodnom turniru „Vrilitos 2014″ završio na 5.mestu. U utakmici za plasman pobedili smo reprezentaciju Izraela 2 rezultatom 20-16. Tokom cele utakmice smo imali sigurnu prednost od 3-6 golova razlike u našu korist. Dosta rotacija u igri su nam omogućile da pratimo jak tempo utakmice koji su nametnuli Izraeci dubokom odbranom 3-3. Naši momci su na kraju zasluženo slavili protiv odličnog protivnika…

U utakmici za treće mesto Partizan je savladao Filipos u neizvesnoj završnici 26-25 i zasluženo osvojio bronzanu medalju.

 

Vrilitos5-dan-2014  002U fantastičnoj finalnoj utakmici Zagreb je iskoristio iskustvo igranja dosta jakih utakmica i minimalnim rezultatom (22-21) pobedio Izrael 1.

U najbolju sedmorku turnira izabrana su tri igrača Novog Beograda. Najbolji golman je Tasić Dušan, najbolje levo krilo je Tomov Nemanja, a najbolji desni bek Golubović Milan. Za najboljeg levog beka proglašen je Izraelac Yonathan Dayan, srednji bek je Mihjalo Vojinović (St. Raphael), desno krilo Mihalis Kukucidis (Filipos) a najbolji pivotmen je Vid Starčević iz Zagreba. MVP turnira je Krešimir Obratov iz Zagreba , dok je za najboljeg odbrambenog igrača proglašen Krstić Aleksandar iz Partizana. Najbolji strelac je Yonathan Dayan sa 46 postignutih golova.

Konačan plasman:

1.Zagreb 

2.Izrael

3.Partizan            
4.Filipos            
5.Novi Beograd        
6.Izrael 2            
7.St. Raphael        
8.Rudar Pljevlja

9. Vrilisia
10. Faiakas
11. Foivos
12. Pylaia
13. Panionios
14. Drama
15. Malta
16. PAOK

 

Press izveštaj (PDF)

      

Vrilitos5-dan-2014  003      

You might also like