Vredni bodovi u gostima

Primus – Novi Beograd 25-29 (13-13)

Mesto odigravanja: Hala Banjica
Broj gledalaca: 100

Sudije: Savić i Radulović (Beograd)

Sedmerci: Primus 1(1), Novi Beograd 4(2)

Isključenja: Primus 10 minuta, Novi Beograd 8 minuta.

Novi Beograd: Savić 1, Minić, Peić 1, Kovačević 2, Andrejević, Milutinović, Bijelić 3, Beljin 10 (2), Radenković 4, Vrga, Nikolić 2, Stevanović 1, Pupavac, Puletić (14 odbrana), Zdravković, Dačević 5.

Igrač utakmice: Puletić Nikola

Prvotimci Novog Beograda su u 2. kolu Prve lige Centar osvojili dva boda na neugodnom gostovanju ekipi Primusa koja nam je tradicionalno veoma težak protivnik. Prvo poluvreme proteklo je uglavnom izjednačeno, mada smo u nekoliko navrata mogli da steknemo i veću prednost od 3 gola ali su iskusni domaćini kaznili brojne promašaje igrača u dresovima Novog Beograda i poravnali do odlaska na odmor.

Slično se odvijalo i drugo poluvreme sve do 40. minuta. Tada su naši momci znatno popravili odbranu sa agresivnim Savićem na prednjem i izuzetno raspoloženim Puletićem na golu, dok je odličnu rolu u napadu imao sjajni Beljin koji je meč završio sa 10 postignutih golova. U 55. minutu razlika je iznosila maksimalnih 6 golova prednosti. Završnicu utakmice odigrali su uglavnom rezervisti koji su pokazali da se u narednom periodu može ozbiljno računati na njih…

U trećem kolu Novi Beograd dočekuje BASK. Utakmica se igra u subotu u 19.30 h u Pinkiju.

You might also like