Viktor Matičić

Juniorski  reprezentativac iz Novog Beograda,  Viktor Matičić igra na poziciji levog krila. Prošle godine je prosto eksplodirao. Bio je naš najmlađi prvotimac u trijumfalnom pohodu na Prvu ligu. U martu je predvodio juniore Novog Beograda ka tituli prvaka Srbije okitivši se i titulom najboljeg strelca prvenstva. U avgustu je sa kadetskom reprezentacijom Srbije učestvovao na Svetskom prvenstvu u Argentini.  Od njega svi u našem klubu sa pravom očekuju da bude nosioc igre. Po svojim realizatorskim sposobnostima neodoljivo podseća na Uve Genshajmera iz Rajn Neker Lovena koji poput Viktora neumoljivo rešeta protivničke mreže se krilne pozicije.

Šta misliš o sastavu Novog Beograda u ovoj sezoni?
Kao i prethodnih sezona imamo mladu ekipu. Svi igrači su podjednakog kvaliteta. Došlo je dosta novih igrača, pritom su klub napustila 2 možda i ključna igrača pročle sezone. Ali mislim da igrači koji su došli mogu da nam pomognu da ostvarimo dobar rezultat u ovoj sezoni.

Koji je cilj Novog Beograda u Prvoj ligi?
Cilj je što bolji plasman na tabeli, i kaljenje protiv dosta iskusnijih ekipa. Željni smo dokazivanja, i borbe za vrh tabele.

Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u odnosu na ostale ekipe u Prvoj ligi?
Mladost, kao i dobre igre koje su nas krasile prošlih sezona. Brz i moderan rukomet na koji su naši navijači navikli.

Sledeći protivnik nam je Priboj. Šta očekujes na toj utakmici?
Idemo u goste ekipi Priboja, koja je dosta iskusnija od nas. Kao domaćin jedna veoma neugodna ekipa, kao i većina ekipa u Prvoj ligi. Očekujem da damo maksimum kao i na svakoj utakmici, a videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu.

You might also like