x

x

Seniori vezali tri pobede

RK NBGD

4. April 2022.

Naša seniorska ekipa je u prošlom kolu PRLC-a slavila u gostima pobedivši ekipu RK "Rakovica" rezultatom 28:33 (11:18). Utakmicu je obeležio naš Milutin Brajtigam postigavši 7 golova i osvojivši nagradu za najboljeg igrača. Pored Milutina treba pohvaliti i našeg golmana Pavle Samardžija koji dao veliki doprinos ovoj pobedi. Svaka čast svim momcima na lepo odigranoj utakmici. U sledećem kolu dočekujemo ekipu RSU "Akademija Lečić". Pozivamo vas sve da dođete u nedelju 03.04. i podržite našu ekipu u nastojanju da osvoji nova dva boda u PRLC.


RK Rakovica-RK Novi Beograd 28-33 (11:18)
Beograd, SC Rakovica
Golove za našu ekipu su postigli:
Marko Isailović 5, Slobodan Vuković 4, Lazar Petrović 3, Vladan Đoković 1, Milutin Brajtigam (MVP) 7, Jovan Đorđević 6, Nemanja Velebit 1, Vuk Pešikan 2, Andreja Karlović 1 i kapiten ekipe Nenad Mrdaković 3.


Odlične rezultat ovog vikenda ostvarile su i naše devojčice 2009 godište pobedivši ekipu RK Kosamj sledećim rezultatom:
Novi Beograd - Kosmaj   17 - 9 (10-6)
Apsolutno zaslužena pobeda naših devojčica. Devojčice su od samog početka povele i prednost uvećavale do kraja utakmice. Bez obzira na apsolutnu kontrolu utakmice od početka do kraja bilo je određenih padova u igri i nekih praznih minuta koji ne smeju da se dešavaju. Ovom pobedom je i matematički obezbeđen plasman na državno prvenstvo dva kola pred kraj takmičenja LMK i čestitke svim devojčicama na plasmanu među 12 najboljih ekipa u državi.
Zahvaljući našem glavnom partneru Dynamic Handball Production-u možete pogledati slike sa seniorske utakmice protiv ekipe RK „Rakovica“ u Galeriji.

DYNAMIC MEDIA

RK NBGD

SOCIJALNE MREŽE

KONTAKT

Nikola Maksimović

+381 64 1500440

+381 61 6020992

rknovibeograd@gmail.com

ADRESA

KLUB

Palmira Toljatija 2

KANCELARIJA

Hala Pinki, Gradski Park 2