Uspešan vikend u LMK Beograda

Juniori su prikazali izuzetno dopadljiv rukomet. Iako je ekipa bila desetkovana, treneru Maksimoviću su na raspolaganju bila samo šestorica igrača i dva golmana, to nije smetalo našim momcima da odigraju dobru utakmicu. Na startu smo stigli do ubedljivih 0-5, što je ispostavilo se na kraju bilo nedostižno za Sinđelić. Odličnu partiju pružili su levoruki igrači Milutinović i Knežević uz podršku kapitena Minića, dok je na golu sjajan bio debitant Puletić.

Novi Beograd: Stanković, Puletić, Minić 5, Ivković 1, Milutinović 7, Knežević B. 9(2), Živojinović 3, Knežević L 3.

U pionirskoj konkurenciji najvredniji rezultat je zabeležila naša B ekipa. Savladan je prvak Beograda i vicešampioni Srbije ekipa Rakovice. Od starta utakmice naši dečaci izuzetno motivisano su ušli u meč. Sjajna odbrana 3-2-1 predvođena odličnim Jovanovićem na golu. Napadom je dirigovao Lazar Milinčić koji je bio i najefiksaniji igrač utakmice sa postignutih 7 golova.

Novi Beograd B: Mirković 1, Jovanović, Milinčić 7, Janićijević 2, Milošević, Marković, Đorđević, Vasiljević, Knežević 2, Živković 1, Samardžić.

Naša A ekipa je bez ikakvih problema savladala nejaki Olimpik. Šansu su dobili svi igrači i u potpunosti je sikoristili. Posle 10 odigranih kola naša A ekipa je jedina u ligi bez poraza.

Novi Beograd A: Radisavljević, Nešić, Stojanović 2, Anđelković, Kristić, Nenadović 4, Starčević 3, Daljević 1, Mazalica 7, Međedović 4, Petković 2, Maksimović 2, Pisarić 6.

Najneizvestniji duel odigrali su najmlađi dečaci koji igraju u C ekipi. Na gostvanju Sinđeliću pružili su sjajan otpor fizički jačem protivniku. Malo sreće nam je nedostajalo u završnici da dođemo do po svemu viđenom zasluženog boda. Naime, samo 10 sekundi pre kraja pri rezultatu 13-12 za Sinđelić krenuli smo u kontranapad. Kostić je uputio dugačak pas ka Milinkoviću koji je praktično bio sam pred golom Sinđelića. Čudna putanja lopte je doprinela da se naš igrač ne snađe najbolje u čistoj situaciji i bod je otišao u nepovrat. Ipak svi momci su dali sve od sebe i sigurno je da će im ovo iskustvo biti od koristi sa ekipama u svom godištu.

You might also like