Uspešan i drugi vikend Mini lige

Još jedan uspešan vikend u Mini ligi je iza naših najmlađih članova.

Dečaci 2002. godište su zabeležili sve tri pobede. Novi Beograd je i dalje izuzetno ubedljiv, dok je NBGD u malom derbiju savladao Crno bele. Najmlađa ekipa u ligi New Belgrade je zabeležila pobedu u komšijskom derbiju nad Indexom.

Uspešan i drugi vikend Mini ligeObe ekipe trenera Čučkovića u 2003. godištu su zabeležile sigurne pobede iskoristivši prilku da poprave i gol razliku.

Najmlaži dečaci 2004. Su međusobno odmerili snage. Za nijansu bolji su bili „iskusniji” iz ekipe Novi Beograd i slavili 13-8.

Kod devojčica se tek zahuktava liga. Šampionska ekipa 2002. godišta je bez većih problema pobedila Slodes sa 16-5. Godinu dana mlađe devojčice su i drugu utakmicu za redom , nažalost, pobedile službenim rezultatom. Da li nas se protivnice zaista plaše – pokazaće vreme 🙂 .

U derbiju za 2004. godište posle izjednačene igre i neizvesne završnice ORK Beograd je bio bolji od Novog Beograda 10-9. Važno je napomenuti da je debi na trenerskoj klupi imao Aleksandar Laović – Lale, jedan od naših bivših igrača koji su najzaslužniji za velike uspehe. Nije imao sreče da startuje pobedom ali je Novi Beograd dobio još jedno , verujemo, veliko trenersko ime u budućnosti… Sigurno će u tandemu sa Lazarom Stevanovićem nastaviti dominaciju naših devojčica iz prethodnih sezona.

Kompletne rezultate 2. kola sa tabelama možete pogledati u BILTENU

Treće kolo Mini lige na progamu je u nedelju 26. Oktobra – RASPORED

You might also like