Umalo kazna od Primusa

Primus Car Dušan – Novi Beograd 26-29 (13-17)

Mesto odigravanja: Hala Banjica  Broj gledalaca: 200

Sudije: Vukićević i Dragomirović (Beograd)

Sedmerci: Primus 4(2), Novi Beograd 2(0)

Primus Car Dušan: Vojinović (6 odbrana, 1 sedmerac) , Dragomirović 5, Pavlović, Vidojević 1, Aleksić, Ilić 2, Draganjac 1, Jonović 2, Ćakić 8(2), Živanović (7 odbrana), Šebez, Đorđević 4, Rodić 1, Vukadinović 2, Lalović.

Novi Beograd: Andrejević 1, Delić 7, Dubljević, Bijelić 7, Dimitrijević (26 odbrana, 2 sedmerca), Radoničić 1, Radenković 3, Čućković, Pupavac, Krstić 2, Knežević 1, Beljin 3, Vrga, Stanković, Laović 4, Stevanović.

Igrač utakmice: Branko Dimitrijević (Novi Beograd)

Posle serije odličnih igara i rezultata naši prvotimci su se nepotrebno opustili u utakmici protiv iskusne ekipe Primus Car Dušan. Vrlo lako je moglo da se dogodi da prekinemo pobedničku seriju, i verujemo da će ova prilično tesna pobeda uozbiljiti naše igrače. Trener Maksimović je sigurno izuzteno nezadovoljan zalaganjem i odnosom većine momaka a svakako i nedisciplinom pojedinaca.

Na samom početku smo vrlo lako napravili lepu prednost od 4 gola. Jaka odbrana i ubojit kontranapad preko brzonogih Delića i Bijelića su bili recept za veći deo prvog poluvremena. U 25.minutu smo imali najveću prednost (16-10) ali sa nekoliko tehničkih grešaka dozvoljavamo Primusu da ima priključak na odmoru.

Drugo poluvreme smo počeli kao što smo i završili prvo. Dosta grešaka koje domaćini kažnjavaju i trener Maksimović je bio prinuđen da zatraži tajm-aut pri minimalnoj prednosti (18-17). Sa nekoliko lakih golova smo opet stekli opipljiviju prednost. U većem delu drugog poluvremena sjajan na golu je bio Branko Dimitrijević, pogotovo u situacijama sa igračem manje kada je u serijama branio sedmerce i zicere. Do kraja utakmice je sakupio neverovatnih 28 odbrana. Učinak za pohvalu ali i velika briga za ceo tim jer smo teško došli do novih bodova uz nadprosečan učinak golmana!?

Na tebeli Prve lige Centar Novi Beograd je usamljen na trećoj poziciji iza BASK-a i Morave.

U poslednjem 11. kolu jesenjeg dela prvenstva dočekujemo poletnu ekipu SC”Voždovac”. Utakmica se igra u petak (30.11.) sa početkom u 17.30 časova u hali Pinki u Zemunu.

You might also like