ULAGANJE U BUDUCNOST!

Trofejni srpski strucnjak Vuk Roganovic došao je u Novi Beograd da pomogne razvoju kluba tamo gde je najvažnije. Iskusni trener će biti stručni saradnik u klubu gde će biti zadužen za edukaciju trenera, postavljanje sistema rada i realizaciju projekata vezano za struku.

– Na poziv mog mladog kolege i prijatelja Akima Komnenića, dolazim u jedan mlad i ambiciozan klub koji ima veliki potencijal. Želim da pomognem da se treneri i deca razvijaju na najbolji mogući način. Rukomet mi je mnogo dao u životu, na ovaj način želim da se odužim pomažući mladim trenerima i deci, Istakao je Vuk Roganović.

Vuk Roganović je jedan od najtrofejnijih srpskih trenera, gde u svojoj bogatoj karijeri ima preko 20 titula. Svoju bogatu trenersku karijeru je započeo u Belgiji kao trener – igrač. Trenirao je mušku reprezentaciju Belgije, Žensku reprezentaciju Jugoslavije, radio je u Katru, Bitolju, Subotici… Vodio je ekipe Partizana i Crvene Zvezde, Žensku ekipu Vojvodine, ORK Beograd i ŽRK Radnički iz Beograda sa kojim je osvojio sve moguće domaće trofeje i postao Vice šampion Evrope.

You might also like