ULAGANJE U BUDUĆNOST – Igor Nikolić novi Šef struke!

Da RK Novi Beograd želi najbolje za svoje mlade igrače i igračice dovoljno je reći Igor Nikolić je novi sef stručnog štaba.

Jedan od plejade mladih trenera iz Beograda koji ima ogromno iskustvo u radu sa mladima a uz to je i trofejni trener,  od naredne sezone (2019/2020.) predvodiće Mlade Lavove i brinuće o struci u školi rukometa naredne četiri godine.

Igor Nikolić će biti trener seniorske ekipe Novog Beograda koji nastavlja svoj put razvoj  mladih igrača kroz Prvu ligu a biće i trener juniorske ekipe (igrači rodjeni 2002/2003. godine). 

Igor Nikolić je radio kao trener u Crvenoj Zvezdi poslednjih 17  godina, gde  kao najveći rezultat je svakako veliki broj igrača koji igraju profesionalno rukomet na koje je direktno uticao na razvoj i dao veliki doprinos. Osvojio je 72 trofeja u raznim takmičenjima mladjih kategorija, a svakako je vredno da je titulu državnog prvaka Srbije osvajao 11 puta. Bio je prvi saradnik seniorske ekipe 2008. godine, sa kojom je osvojio titulu Državnog prvaka a naredne sezone bio je i učesnik Lige Šampiona  i učesnik je SEHA lige. Bio je selektor Univerzitetske reprezentacije na EURO u Rijeci gde su osvojili 4. mesto kao najbolji rezultat Srbije do tada.  Od 2015. godine aktivni je član reprezentativnih selekcija Srbije a trenutno je prvi saradnik u stručnom štabu kadetske reprezentacije Srbije koje očekuje Svetski šampionat u avgustu, u Makedoniji.

IGORE DOBRODOŠAO! Sa Novim Beogradom u nove pobede ! 

You might also like