Učinak u Temerinu za zaborav

 

Posle prva dva kola koja su odigrana u Kikindi sredinom aprila i gde su ostvarene dve pobede protiv Subotice i Crvenke usledio je nastavak takmičenja u „A” grupi Lige Vojvodine za igrače rođene 1994. i mlađe. Pioniri Novog Beograda na turniru u Temerinu koji je odigran 10. maja ostvarili su jednu pobedu i tri poraza, što je za sve nas neočekivano slab skor (pobeda protiv Mladosti 14:10, dva poraza od Crvene zvezde 12:8 i 14:13 i jedan od Hazene 10:8).

Ipak, trebalo bi napomenuti da smo u jednom danu odigrali četiri utakmice (dve zaostale iz prethodnih kola i dve redovnog kola) i da je to predstavljalo prevelik napor za naše mlade rukometaše. Ipak, razloge poraza treba potražiti i u sopstvenim slabostima koje su iskazane tokom turnira.

 

Među učesnicima turnira ima jako dobrih ekipa koje na dostojan način predstavljaju vojvođansku školu rukometa. Osnovni je utisak da naša ekipa još nije pronašla svoju igru i pravi tim. Promene u ekipi posle formiranja novog kluba i odsustvo nekih igrača očigledno uslovljava stvaranje nove koncepcije igre za koju je potrebno vreme. Uprkos svemu posebno bi trebalo pohvaliti veliko jedinstvo ekipe i svih igrača kao i prikazanu borbenost i požrtvovanost.

 

Na turniru u Temerinu Novi Beograd je nastupio u sledećem sastavu: Cvijetić, Ninkov, Aleksandrić, Perković, Danijel (postigao ukupno 2 gola), Lajšić (1), Trajković (6), Ivković (4), Marković (3), Radošević, Minić (6), Lazarević (2), Ćirković, Đurović (1), Naumovski, Dinčić (5), Kovačević (3), Vrga (3), Vukosav (1), Popović (5), Knežević (1). Trener: Simić.

 

 Polovičan učinak posle šest kola: pioniri Novog Beograda

 

 

 

 

Objavljeno 12. maja 2009

You might also like