U Barselonu s dva tima

Od 24. do 28. jula Novi Beograd će učestvovati na prestižnom turinru u predgrađu Barselone – Sant Esteve Sesroviresu. U glavni grad Katalonije putijemo s 21 igračem koji će biti svrstani u dva tima i tako se takmičiti u kategoriji igrača rodeen 1991. i mlađih.

Turnir se održava po 29. put po redu, a pored kategorije u kojoj ćemo se mi takmičiti igra se i u nekoliko drugih uzrasnih kategorija i to u obe konkurencije – muškoj i ženskoj.

Inače, naš club će biti jedini predstavnik Beograda u Barseloni. Pripreme za ovaj prestižan turnir su počele počele 5. jula, pored nekoliko prijateljskih utakmica koje će naši momci odigrati protiv beogradskih timova poslednju, ujedno i najjaču, proveru imaće 18. jula u Svilajncu kada će ukrstiti koplja s reprezentacijom kampa „Rastimo”…

Evo spiska svih klubova koji će se boriti za trofej u kategoriji igrača rođenih 1991. I mlađih:

Sant Eeteve Sesrovires (Španija), Val de Grej (Francuska), Girgenti Agrigento (Italija), Abažne sport (Francuska), Kvart (Španija), Mark Olimpija (Slovenija), Sant Huan Dsspi (Španija), Novi Beograd 1 (Srbija), Novi Beograd 2 (Srbija), Huan Komenijus (Španija), Agenda Andebol (Portugalija) i Atelana (Italija).

You might also like