TOP GYM Trening Centar trenira Mlade Lavove

Novi Beograd nastavlja sa ulaganjem u buducnost. Na veliko i obostrano zadovoljstvo danas je potpisan ugovor o tehničko poslovnoj saradnji izmedju ”TOP GYM” Trening Centra i RK Novog Beograda.

Iako mladi ali vrlo iskusni stručnjaci sa vrhunskim referencama,  Bojan Avramović i Mladen Opačić već nekoliko godina sa velikim uspehom rade sa sportistima na razvoju fizičkih sposobnosti, fizičkoj pripremi vrhunskih sportista, rad sa rekreativcima na funkcionalnim treninzima, osposobljavaju mlade trenere za rad itd. Svoje bogato iskustvo nose i iz ekipnog sporta, radili su sa svim mladjim vaterpolo selekcijama Partizana i reprezentacije Srbije i sa Rukometašima Partizana,

Pored trening centra na Autokomandi od 20. aprila otvara se novi trening centar na Novom Beogradu kod hotela Jugoslavija gde su prepoznali najboljeg mogućeg partnera u  RK Novom Beogradu.  Treneri TOP GYM trening centar će raditi sa svim uzrasnim kategorijama kluba na razvoju fizičkih sposobnosti, organizovaće seminare za decu i trenere, napraviće se plan i program po kome će svi igrači i igračice raditi a sve u cilju pravilnog fizičkog razvoja dece.

http://www.topgym.rs/

Sa Novim Beogradom u nove pobede 

You might also like