Stevan Beljin – dočekao šansu

Šta mislite o sastavu Novog Beograda u tekućoj polusezoni?

– Sastav se od prošle polusezone se malo promenio, otišlo je par igrača, ali isto tako su došli isto kvalitetni igraci na njihovo mesto, tako da kao da i nije bilo u promena u sastavu ekipe….Ekipa je veoma dobra, i tek treba da se očekuju bolji rezultati od nas u narednom preiodu…
Koji je cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni?

– Ciljevi u drugom delu polu sezone su da se ugiramo za naradnu sezonu koja je po meni mnogo bitnija od ove. Mlada smo ekipa i ovo je jedno veliko iskustvo za sve nas koji po prvi put igramo ovaj rang takmičenja. Mesto mesto nam je u gornjem delu tabele.
Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u odnosu na druge ekipe?

– Prednost  je što igramo brz rukomet u odnosu na većinu ekipa u Prvoj ligi koje ne igraju tako. Mladost je naša šansa i želja za stalnim dokazivanjem i napretkom, kao i radom kod većine mladih igrača.
Protivnik u petak u 17.30 časova u hali “Pinki” nam je RK “Bane” iz Raške. Šta očekuješ na toj utakmici?

– Iskusna su ekipa sastavljena sa dosta kvalitetnih igrača. Naša šansa je da igramo samo našu igru i pobednik se neće ni u jednom trenutnu dovoditi u pitanje. U prvom delu sezone smo ih savladali na njihovom terenu i isto i očekujem u Pinkiju. Iskoristio bih priliku da pozovem našu publiku da dođe u” Pinki” u što većem broju jer nam njihova podrška izuzetno znači.

You might also like