Spektakl u Pinkiju!

URK Studentski grad – Novi Beograd 20-32 (10-17)

 

Mesto odigravanja: Hala Pinki
Gledalaca: 800
Sudije: Arsenović i Ivanović (Beograd)
Sedmerci: Studentski grad 5(3), Novi Beograd 2(2)
Isključenja: Studentski grad 10 minuta, Novi Beograd 10 minuta

 

Studentski grad: Jovanović 3, Matković 4(2), Savković 2, Milekić 1, Rađenović 1, Ilić, Živković 3, Manić 3, Radoman, Lazić, Mrvaljević 1, Aničić 1, Bilbija 1(1) , Milošević.

 

Novi Beograd: Dimitrijević 12 odbrana (2 sedmerca), Marković 2, Matičić 3 , Dubljević 3, Bijelić 2, Radenković , Gopić 1, Minić 6, Nikolić 3 , Mandić 9(2), Stevanović , Breti

3 odbrane, Laović 3, Stojanović.

 

Igrač utakmice: Mandić Nenad (Novi Beograd)

 

U komšijskom derbiju viđen je pravi spektakl! U sjajnom ambijentu pred oko 800 gledalaca u hali “Pinki” u utakmici druge lige Centar lider RK Novi Beograd je ubedljivo savladao komšijski Studentski grad rezultatom 32-20. Pred početak utakmice obe ekipe su na teren istrčale u pratnji najmlađih polaznika škole rukometa oba kluba i napravljena je i zajednička fotografija. U pauzi između poluvremena utakmice isti ti mališani su izmešani na bele i crvene sa majcama na kojima je pisalo RUKOMET = VITEŠTVO + DRUGARSTVO odigrali revijalnu utakmicu u mini rukometu. Pokazali su da su dostojni naslednici starijih drugara i izmamili su dugotrajne aplauze mnogobrojne publike.
Što se samog meča tiče od strata je bila potpuna dominacija Novobeograđana. Na polvremenu 17-10. U drugom delu još jači ritam lidera za najveće vođstvo 27-14 u 48. minutu. Do kraja utakmice viđeno je nekoliko lepih poteza, a najatraktivniji je bio u poslednjem minutu kada je kapiten Nenad Mandić piruetom od 360 stepeni i atraktivnim golom krunisao svoju sjajnu partiju i odličnu igru cele ekipe Novi Beograd.
Na kraju utakmice treneri Jugoslav Petrović i Nikola Maksimović proglasili su po jednog igrača iz svake ekipe za nagradu fer-plej. Golmani Aleksandar Milošević i Branko Dimitrijević nagrađeni su prigodnim poklonima..

 

 

 

S Grad N Beograd

 

 

 

 

Objavljeno 07. Decembra 2010

You might also like