Silovit start Novog Beograda na drugoligaškoj sceni

Dvorana Pinki u Zemunu

Gledalaca 300

Sudije: Kolavčić Ivan (Beograd) i Dauti Bojan (Beograd)

 

Sedmerci: Novi Beograd 1(1) , Radnički Svilajnac 5(5). Isključenja: Novi Beograd 16 min, Radnički 14 min.

 

Novi Beograd: Marković, Matičić 3, Dubljević 5, Bijelić 5, Radenković 6, Gopić, Minić 4, Mandić 9 (1), Nikolić 5, Stavanović 2, Breti, Radosavljević, Dimitrijević, Laović 5.
Radnički Svilajnac: Drašković, Ivanović 1, Milosavljević 4, Stanković, Stevanović 4, Ljubisavljević, Pantić 3, Aleksić 1, Nikodijević 9, Ilić, Vojinović 7, Martinović, Jovanović 6.

 

U debitantskoj utakmici u drugoj ligi – Centar Novi Beograd je pokazao zašto je jedan od kandidata za plasman u viši rang …
Od starta utakmice nametnut je izuzetan tempo koji gosti nisu mogli da prate.
U 12. minutu je već bilo 11-6 za Novi Beograd. Ni tajm aut gostiju nije sprečio naše momke da sa ubitačnim kontranapadima povećavaju prednost iz minuta u minut. U prvom poluvremenu zapažen je bio golman Dalibor Breti sa 12 odbrana, dok je Bijelić u kontrama potpomognut Dubljevićem i Radenkovićem sa bekovskih pozicija rešetao mrežu Svilajnčana. Na odmor se otišlo pri rezultatu 22-14. Drugim poluvremenom trener Maksimović nikako ne može biti zadovoljan, prvenstveno činjenicom da je od rezultata 29-18 umesto da nokautiramo drogiranog protivnika, mi smo našom neozbiljnošću dozvolili Radničkom da smanje na samo 5 golova prednosti 15 minuta pre kraja – 30-25. U utakmicama sa jačim ekipama takva neozbiljnost će sigurno biti kažnjena… Treba istaći i poslednjih 10-ak minuta utakmice kada je na golu Novog Beograda debitovao Mihailo MIki Radosavljević, veliko pojačanje našeg kluba. Uz nezapamćene ovacije preko 300 navijača pokazao je da je i dalje u vrhunskoj formi i sa nekoliko bravuroznih intervencija podsetio na dane kada je bio ubedljivo najbolji golman u super ligi…
Ističemo još i sjajno navijanje najmađih navijača RKNBGD , polaznika škole rukometa koji su svih 60 minuta bodrili svoje starije drugare… U drugom kolu RK Novi Beograd gostuje Kolubari iz Lazarevca.

 

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 20. Septembra 2010

You might also like