Silovit početak sezone

Početak sezone mladi novobeograđani su obeležili ubedljivom pobedom nad iskusnom ekipom RK Radnički iz Obrenovca 38:30 (17:10)

Datum: 11.10.2020.
Hala: Pinki Zemun

Novi Beograd:
Suk, Stijović, Đurić, Isailović 4, Ristić 7, Brajtigam, Tomov 6, Mandić, Vušurović 4, Duracović, Vraneš,  Jovanovic 4, Stanic 6 , Krstic 1, Cosic 1 , Ivanović 3.

Radnički: 
Bojić 7, Veličković, Nedić, Basara 6, Durković, Sokolov 4, Bogojevic, Vasiljevic, Veljovic 7, Dragačevac 6, Radosavljević, Bročić, Jevđenović, Kostić, Martinović.

Igrač utakmice: Suk Aleksa (Novi Beograd) 

Start sezone kakav se samo poželeti može. Izabranici Igora Nikolića zabeležili su ubedljivu pobedu protiv jednog od favorita za ulazak u viši rang.
Početak utakmice bio je izuzetno nervozan na obe strane. Vidljivo je bilo da se 6 meseci nisu igrale zvanične utakmice. Veliki broj promašenih zicera na obe strane i sjajne odbrane Suka i Jevđenovića obeleđile su prvih 7 minuta… Prvi gol tek nakon 7 ipo minuta igre postigli su obrenovčani… Do sredine prvog dela utakmica je bila u egalu.. nakon toga na terenu je bila samo ekipa u teget dresovima – Novi Beograd. Odbranama Suka, i lakim golovima Tomova, Vušurovića, Stanića  i Ristića pravimo prednost 15-9 koja je ispostavilo se bila i odlučujuća. U drugom poluvremenu svo vreme je razlika iznosila od 5 do maksimalnih 10 golova prednosti u nekoliko navrata. Najupečatljiviji momenti utakmice su česta bacanja za loptu naših igrača… Leteli su po parketu za svaku loptu … Za borbenost čista 10 !!! Svakako da svi igrači i trener Nikolić zaslužuju čestitke i na odličnoj igri.

Kapiteni ekipa sa zvaničnicima utakmice pre početka meča

Izjava igrača utakmice Suk Alekse:
– Pre svega čestitam mojim saigračima na sjajnoj utakmici. Veoma bitna pobeda na startu sezone za nas, i veliki motiv za nastavak borbe ka našem cilju a to je vrh tabele. Početak utakmice jako tvrd, ali je u nastavku ipak presudio kvalitet naše ekipe i zalsuženo smo pobedili. Još jednom čestitek svim akterima utakmice i motiv više za sve nas da i u narednim kolima pružimo isto ovako kvalietene partije! Ide gas!!!

Igrač utakmice Aleksa Suk
You might also like