Seniori u jeku priprema

Seniorska ekipa našeg kluba već desetak dana je u trenažnom procesu. Šefu stručnog štaba seniora Nikoli Maksimoviću na raspolaganju su 22 igrača koji sa izuzetnim angažmanom ispunjavaju sve postavljene zadatke. Treninzi se održavaju kombinovano na otvorenim terenima SSC”Bežanijska kosa”, hali „Pinki” i teretani „Arena” . Od 31.avgusta do 7.septembra igrači i stručni štab će glavni deo priprema obaviti u omladinskom kampu „Đerdap” na Karatašu, nedaleko od Kladova, gde će imati maksimalne uslove za treninge pred nastupajuću sezonu. Tokom pripremnog perioda u planu je odigravanje 9 trening utakmica. Pored nekoliko utakmica protiv Prvoligaša imaćemo i nekoliko izuzetno jakih provera protiv PKB-a, Zaječara, Kolubare i šampiona Kipra, ekipe Cyprus Kollege.

U odnosu na prošlu sezonu ekipa je neznatno promenjena. Klub su napustili Ranko Džolić (BASK) i Miloš Trivić (Kolubara), dok je od pojačanja jedino doveden pivotmen Branko Krstić, pridošlica iz pančevačkog Dinama. Prvom timu je priključeno i šestorica igrača iz juniorskog pogona: Pupavac Jovan, Vrga Igor, Ivković Dušan, Minić Aleksa, Knežević Bogdan i Milutinović Uroš. Bitno je napomenuti da će juniorski reprezentativac Matičić Viktor igrati na dvojnu registraciju i za PKB iz Padinske skele. Sigurno će naš najveći kvalitet u nastupajućoj sezoni biti to što je ekipa praktično ne promenjena.

Ambicije Novog Beograda su kao i uvek – najviše. Plasman na jedno od prva dva mesta koje vode u doigravanje za Super ligu!

Početak sezone je 22.septembra

You might also like