Sa BASK-om za bodove spasa

Posle tromesečne pauze nastavlja se Prva liga Centar. Seniori Novog Beograda dočekuju poslednjeplasirani BASK. Naša ekipa je prilično izmenjena u odnosu na prvi deo sezone. Svakako najveće pojačanje je povratak posle povrede levorukog Uroša Milutinovića, zatim povratnik iz Crvene Zvezde Davida Stankovića kao i Danilo Delić koji se posle trogodišnje pauze vratio u matični Klub. Tu su i pridošlice iz BASK-a Jevtović i Duraković. Svakako da će još neko od juniora pored Pisarića i Starčevića dobiti ozbiljniju šansu.

Utakmica se igra u subotu u 17 h u Hali “Pinki” a ulaz je BESPLATAN !!!

Pozivamo sve naše članove, roditelje, prijatelje Kluba da svojim prisustvom i navijanjem pruže podršku prvotimcima u veoma važnoj utakmici !!!

Trener Vlada Šimičić:
– Čini mi se da cela ekipa pa tako i ja, jedva čeka da počne drugi deo prvenstva. Iako prilično izmenjena ekipa u odnosu na prvi deo, dobro se radilo i lično sa velikim optimizmom dočekujemo prvo kolo. Najviše nas sve raduje povratak desnog beka Uroša Milutinovićs na teren koji je u pripremnom periodu pokazao da nam je nedostajao u prvom delu sezone. Očekuje nas jako težak meč i protivnik koji nas je pobedio u prvom delu polusezone. Ekipa BASK-s je u mozda najtežem položaju u ligi, zato su i doveli 3 iskusna igrača koja ce sigurno praviti razliku svojim znanjem i iskustvom. Međutim verujem u naše momke, sigurno ćemo dati i više od 100% svojih mogućnosti da dođemo do pobede u tom meču. Pozivam sve članove, prijatelje kluba, da dođu i podrže naše seniore u važnoj utakmici u subotu od 17h u hali Pinki. Očekuje ih velika borba i dobar rukomet i verujem pobeda naših momaka!
Desni bek Uroš Milutniović:
Uroš Milutinović, desni bek– BASK  je vrlo nezgodna ekipa, imaju par iskusnih igraca, i igraju dobru odbranu što su i pokazali u prvom delu kada su nas pobedili.

Mi sada imamo totalno drugačiji tim u odnosu na tada, a ja lično jedva čekam da odigram prvenstvenu utakmicu posle 9 meseci i oporavka od povrede.
Saigrači su silno motivisani i svi naporno treniramo i čekamo tu utakmicu.
Naravno da neće biti lako, jesmo bolji tim od njih na papiru ali treba da pokažemo to i na terenu.
Siguran sam da ako budemo igrali kako znamo da ćemo osvojiti 2 važna boda.

You might also like