Rukometašice Novog Beograda zablistale u „Delta sitiju“

 

Nastavljeno je odbojavanje do početka Evropskog prvenstva za rukometaše u našoj zemlji koje će od 13. do 29. januara 2012. u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu okupiti evropsku rukometnu elitu. U petak, 18. novembra, u atrijumu „Delta sitija“ na Novom Beogradu, 60 dana pred početak šampionata Starog kontinenta, održana je promocija ženskog rukometa.

 

delta siti 002

 

Članice našeg kluba su ponovo doprinele da ova rukometna akcija u potpunosti uspe. Predvođene trenerima Nikolim Maksimovićem i Novom Bojičićem rukometašice Novog Beograda su u igri između sebe demonstrirale zavidno rukometno umeće pogotovo ako se ima u vidu da treniraju tek bezmalo dve meseca.

 

Delta Siti 003

 

Zbog obaveza u školi nismo nastupili u najjačem sastavu ali su Anja Kostić, Anja Penić, Milica i Jana Aleksić, Tamara Pilipović, Gordana Magdelinić, Katarina Janković, Svetlana Ponjavić, Anđela Krajčinović, Nataša Tepša, Teodora Mirković i Andrea Stojanović osvetlale obraz našeg kluba a imale su tu čast da zaigraju sa najboljom rukometašicom Srbije Andreom Lekić i reprezentativnim golmanom Katarinom Tomašević koje su uveličale ovu promotivnu akciju Rukometnog saveza Srbije.

 

Delta Siti 004

 

Posebno zadovoljstvo pričinjava nam i činjenica da je naš klub jedini na događaju u „Delta sitiju“ imao čast da učestvuje u snimanju nove epizode RTS-ove emisije posvećene Evropskom prvenstvu za rukometaše – „Rukometne fantazije“ koja se svaki ponedeljak od 12, 30 časova emituje na Prvom programu naše Nacionalne televizije. U svojevrsnom izvlačenju čast da da izjavu poznatnom novinaru Predragu Strajniću imala je Teodora Mirković koja je odgovarala na pitanja a podršku su joj dale sve njene saigračice.

 

Delta Siti 005

 

Slika za nezaborav koja je nagovestila sjajnu sportsku budućnost svih naših rukometašica i u kojoj ćemo moći svi da uživamo u ponedeljak 21. novembra od 13,30 časova.

 

Delta Siti 006

 

Delta Siti 007

 

 

 

 

 

 


Objavljeno 22. Novembra 2011

You might also like