Rezultati 5.kola Mini lige

Posle 5.kola Mini lige u svim kategorijama kod dečaka imamo ekipe koje se bore za sam vrh tabele, kao i devojčice 2002. godište.

Dečaci 2000. godište u obe grupe zauzimaju lidersku poziciju. I Novi Beograd i NBGD su za sada sa 100% učinkom. SC Voždovac je bio ozbiljan rival i dečaci iz ekipe NBGD su morali da ulože maksimalan napor da bi ih savladali 18-14. Slično je bilo i na utakmici Novi Beograd protiv komšija iz Indeksa. Do sredine drugogo poluvremena Indeks je zaostajao samo gol (6-5) da bi tada naši zaigrali mnogo angažovanije što pokazuje i konačanih 12-5.

U konkurenciji 2001. godišta očekivao se derbi meč protiv Crvene Zvezde. Samo na početku utakmice kada je Zvezda iskoristila opuštenost naših dečaka (0-4) bili su bolji rival. Nakon sjajnog taktičkog poteza trenera Miloševića (igra sa dva pivotmena) konsolidovali smo redove i brzo napravili preokret. Konačnih 19-6 je pokazatelj odnosa snaga na terenu. NBGD je bio ubedljiv protiv Vodovačkog 17-5, dok je New Belgrade pretrpeo poraz protiv dobre ekipe Sinđelića 9-15.

Najmlađi dečaci rođeni 2002. godište i mlađi su igrali promenjljivo. New Belgrade je bio preslab za Šamot (1-21), Kolubara je nadigrala NBGD 19-9 ali je bitno istaći da je za našu ekipu NBGD debitovalo nekoliko izuzetno talentovanih dečaka koji će u narednim utakmicama pokazati svoj kvalitet. Novi Beograd je osvetlao obraz svojih mlađih drugova i ubedljivo savladao vršnjake iz Beograda 16-3.

Ženske ekipe Rukometnog kluba Novi Beograd su petog vikenda Mini lige zabeležile pobedu i dva poraza, ali su uprkos tome pokazale napredak u odnosu na prethodni vikend. U prvom meču ekipa 2000. je izgubila od Juniora s 12:3. Iako smo u prvih nekoliko minuta bili ravnopravan rival Junior je sredinom prvog poluvremena počeo da se odlepljuje i na kraju je potpuno zasluženo pobedio.

U drugoj utakmici ekipa 2001. je igubila od Milenijuma s 12:9 u jednoj krajnje neizvesnoj i uzbudljivoj i utakmici. Golman rivala je bio nepremostiva prepreka našim gracijama. Na kraju takmičarskog dana ekipa 2002. je upisala svoju treću pobedu u ligi pokazavši da velikim koravcima grabi ka zlatu u ovoj konkurenciji. Radnički je bio lak zalogaj (14:8) a ovu utakmicu smo iskoristili da pružimo šansu i našim najmlađim članicama.
Kompletne rezultate i tabele mozete pogledati klikom na BILTEN

Naredno kolo Mini lige je u subotu 24.novembra 2012.

You might also like