Rezultati 3.kola Mini lige

Dečaci:

2000. godište

NBGD – SC”Voždovac” 24-4

Novi Beograd – ORK”Zemun” 19-7

2001. godište

Novi Beograd – Sinđelić 20-6

NBGD – Rukobel 15-8

New Belgrade – Dunav 5-0

2002. godište

New Belgrade – Кolubara 3-18

Novi Beograd – Indeks 24-5

Devojčice:

2000. godište

Novi Beograd – Avala 3-18

2002. godište

Novi Beograd – Taurunum 12-13

Kod dečaka 2000. godišta obe naše ekipe nastavljaju dominaciju. Dve ubedljive pobede u trećem kolu poslužile su da veću minutažu imaju igrači sa manje prilike za igranje. Svi oni su pokazali da će vrlo brzo stasati i za jače utakmice.

I u godinu dana mlađem uzrastu nove dve ubedljive pobede. Rukobel i Sinđelić nisu bili dostojan protivnik našim dečacima. Svakako da je pohvalno da i pored razlike u kvalitetu naši momci su bili izuzetno angažovani i borbeni. Ekipa New Belgrade je upisala nova dva boda službenim rezultatom 5-0 jer se Dunav nije pojavio na terenu. Trener Panić je iskoristio da napravi dve postave i da odigraju međusobno.

2002. godište je bilo polovično. Naša jača ekipa je bila ubedljva protiv Indeksa, dok su najmlađi dečaci iz New Belgrade ubedljivo poraženi od Kolubara.

Naše gracije su u trećem kolu Mini lige odigrale dve utakmice. U konkurenciji igračica rođenih 2000. i mlađih izgubili smo od najbolje ekipe u ovoj konkurenciji Avale. Bez obzira na visok poraz naše devojčice su pokazale zalaganje i borbenost za čistu desetku a u pojedinim trenucima meča su bile uz rame protivniku koji trenira četiri puta duže od nas i čije su igračice starije od većine naših za godinu dana.

U meču za 2002. godište u neizvesnom duelu smo poraženi od Taurunuma s 13:12. Naše igračice su odlično počele meč ali su pale u drugom poluvremenu što je rival iskoristio i na kraju zasluženo pobedio. Inače, valja napomenuti da smo se u dogovoru sa organizatorima Mini lige i trenerom Taurunuma saglasili da ova zemunska ekipa usled nedostatka igračica rođenih 2002. može da igra protiv nas i sa starijim igračicama. Bez obzira na to bili smo konkurentni tokom celog meča a da smo manje grešili zabeležili bismo sigurnu pobedu.

You might also like