Rezultati 2.kola Mini lige


Dečaci 2000.

Novi Beograd – Junior 22-3

NBGD – Partizan 14-7

U najsatrijoj kategoriji obe naše ekipe bez većih problema savladale su svoje rivale. Junior nije pružio dostojan otpor našim dečacima pa su svi podelili minutažu. Protiv Partizana ekipa NBGD je verovali ili ne šutirala sedmerce 10-2 !? i pored toga prilično ubedljivo pobedila.

Dečaci 2001.

Novi Beograd – Dunav 21-5

NBGD – SC Voždovac 15-4

New Belgrade – Aranđelovac 11-10

Sve tri ekipe su bile uspešne. Kod ekipa Novi Beograd i NBGD nije bilo ni malo rezultatske neizvestnosti. Ali su naši najmlađi dečaci iz New Belgrade ekipe napravili pravi podvig. Na poluvremenu su gubili rezultatom 4-8. U nastavku meča izuzetnom borbenošću i snažnom odbranom napravljen je potpun preokret. U poslednjem minutu postigli smo odlučujući pogodak i počelo je neopisivo slavlje dečaka u crvenim dresovima.

Dečaci 2002.

Novi Beograd – NBGD 21-6

New Belgrade – Index 5-11

U međusobnom odmeravanju snaga naše dve ekipe bolji su bili stariji i iskusniji dečaci. Posle prilično izjednačenog prvog poluvremena u drugom je do izražaja došao kvalitet ekipe Novi Beograd. New Belgrade je i ovoga puta pokazao fanatičnu borbenost ali su komšije iz Indeksa bile prilično bolje.

Devojčice 2000.

Novi Beograd – Knjaz Miloš 6-7

U izuteno uzbudljivoj i neizvestnoj utakmici naše devojčice su nesrećno poražene od devojčica iz Aranđelovca. Obe ekipe akcenat su stavile na odbranu i na kraju su nijanse odlučile pobednika.

Devojčice 2001.

Novi Beograd – Avala 5-12

Prevelik zalogaj je bila ekipa Avale za naše gracije. Prošlogodišnji pobednik Mini lige za 2001. godište je potvrdio dominaciju u generaciji. Ipak na momente su naše devojke izuzetno parirale fiziki mnogo jačoj ekipi iz Vrčina.

You might also like