Remi na startu PSRL

Junior – Novi Beograd 2 31-31 (13-17)

Novi Beograd “2”: Kovačević, Nikolić 2, Petrović, Antonić, Dubljević, Marjanović 8(4), Rodić, Srećković, Radenković 14 (1), Brložanović, Dujović 1, Tmušić 2, Vasić, Bubalo 2, Popović 2.

Novi Beograd “2” je proteklog vikenda odigrao utakmicu prvog kola PSRL protiv Juniora.
Podela bodova nikako ne može zadovoljiti ambicije naše ekipe. Prosto je neverovatno kako smo propustili priliku da osvojimo oba boda.
Krenimo redom: Na startu utakmice posle početnog ispitivanja snaga naši momci su stekli prednost od 3-4 gola koja je i održavana do odlaska na odmor… U drugom poluvremenu smo imali velikih oscilacija u igri. Vrlo brzo domaćin je prišao na samo jedan gol zaostatka. Nekoliko izmena trenera Simića trgle su naše momke i ponovo smo poveli sa 3 gola – 45.minut. Do poslednjih 2 i po minuta igralo se gol za gol. Pri rezultatu 31-28 za Novi Beograd na 2 minuta i 15 sekundi do kraja meča Junior je zatražio tajm aut. Uzalud je trener Simić Miloš ukazivao na borbenost igrača Juniora i činjenicu da se nikada ne predaju , kao i da još ništa nije gotovo…Promašen sedmerac Nemanje Radenkovića kao i još jedan ishitren šut i izgubljena lopta od junaka susreta doveli su ga do tragičara… Igrači Juniora su postigli 3 laka gola, tako da ni poslednjih 15 sekundi i posed lopte nisu bili dovoljni da osvoijmo i drugi bod na startu sezone.

U sledećem kolu PSRL Novi Beograd “2” gostuje Čukaričkom. Utakmica se igra u nedelju (25.9.) u 12 časova u OŠ Filip Kljajić Fića na Banovom Brdu.

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 23. Septembra 2011

You might also like