Putari asfaltirali Pinki

RK “Novi Beograd” – RK “Spartak Vojput” 26:32 (9-11)

 

Mesto odigravanja: Dvorana Pinki, Zemun
Broj gledalaca: 200
Sudije: Nenadić i Stefanović.
Sedmerci: Novi Beograd 2(2), Vojput 1(1).
Isključenja: Novi Beograd 8 minuta, Vojput 8 minuta.

Novi Beograd: Nikolić, Matičić, Popović, Dubljević, Bijelić 7, Bojičić 6, Radenković 3(2), Čučković, Gopić, Minić 1, Radoničić 2, Stevanović 1, Zdravković (3 odbrana), Dimitrijević (13 odbrana), Laović 6.

 

Spartak Vojput: Vukoslavović, Kosović, Vrućinić 2, Pavlović 4, Rojević 3, Čović, Todorović 3, Ristovski, Abazović 3, Kukić, Distol 3, Patočkai, Papić 3, Rađenović, Veselinović 11, Đukanović.

 

Igrač utakmice: Slobodan Veselinović (Spartak Vojput)

 

 

Jedan od  favorita za ulazak u Super ligu “Spartak Vojput” bez većih problema ja savladao naše momke. U uvodnim trenucima meča iskusni gosti su poveli 6-1, i tek tada su se naši momci malo trgli. Nekoliko sjajnih intervencija golmana Dimitrijevića i efikasni Bijelić u napadu vratili su brzo priključak na 9-9. Tada smo propustili priliku da i preokrenemo (Minić) što gusti kažnjavaju i sa 2 gola Veselinovića odlaze na odmor sa prednošću. Početak drugog poluvremena nagovestio je da bi smo mogli da iznenadimo “Putare” . Dosta brža igra u napadu donela nam je dosta lakih golova preko levog krila Bijelića i pivotmena Bojičića i prvo vođstvo u 41. minutu 15-14.

Putari asfaltirali Pinki 002

 

Tada nam je pored efikasnijeg napada bila neophodna i kvalitetna odbrana barem na nivou prvog poluvremena što se nije dogodilo i to su koristili gostujući igrači pre svih Veselinović, koji je u drugom poluvremenu iz svih pozicija rešetao naš gol.

 

Putari asfaltirali Pinki 003

 

 

Ključni moment utakmice bili su od 49. do 53. minuta kada smo u napadu tri lopte dali protivniku u ruke i za to bili kažnjeni serijom 4-0, što je praktično i odlučilo pobednika.

U sledećem kolu RK”Novi Beograd” gostuej ekipi Bane iz Raške.

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 27. Oktobra 2011

You might also like