PRIPREME NOVOG BEOGRADA!

Rukometni klub Novi Beograd zapoceo je pripreme 01. avgusta sa svim mladjim kategorijama u Beogradu, a od 06. avgusta cetiri selekcije su boravile u Vrbasu. Seniori su poceli sa radom, 05. avgusta.

Mladi Lavovi vredno treniraju za predstojecu sezonu. Nakon uvodnog dela u Beogradu sa trenerima TOP GYM, Bojanom Avramovicem i Mladenom Opacicem cetiri najstarije selekcije su boravile u Vrbasu gde su vredno radili i do tri puta dnevno i imali vrhunske uslove za rad. Ovom prilikom se zahvaljujemo upravi Smestaja CFK Drago Jovovic na izuztenom gostroprimstvu. Sa radom se nastavlja u hali Pinki do kraja avgusta gde nas ocekuje i ucestvovanje na medjunarodnom turniru ”Lions Challenge”  u Beogradu.

Najmladja selekcija decaka (2008/2009.) svoje pripreme su poceli 06.08. u TOP GYM-u i rad su nastavili u hali PINKI i Balonu LANE do kraja avgsuta gde ih takodje ocekuje prvi medjuanrodni turnir.

Seniori Novog Beograda zapoceli su pripremni period na USCU i TOP GYM-u od 05. avgusta, sa prvim saradnikom Igora Nikolica koji se nalazi na Svetskom Sampionatu sa kadetskom reprezentacijom Srbije, Lazarom Stevanovicem i trenerima TOP GYM-a.

U subotu 17. avgusta Mlade Lavove ocekuje i prva provera protiv kombinovanog tima Dinama u Pancevu od 16:45h u hali Streliste.

You might also like