Pregaženi lazarevčani!

Novi Beograd – Kolubara 2 30-16 (15-3)

 

Mesto odigravanja: Hala Pinki
Gledalaca: 100
Sudije: Trajanović Miloš i Minić Uroš (Beograd)

 

Sedmerci: Novi Beograd 3(3),Kolubara 2(1)
Isključenja: Novi Beograd 6 minuta, Kolubara 12 minuta

Igrač utakmice: Dubljević Veljko (Novi Beograd)

 

Novi Beograd: Dimitrijević 12 odbrana , Popović 2, Marjanović 5 , Dubljević 6, Bijelić 2 (2), Radenković 4(1) , Gopić , Minić 5, Nikolić, Mandić 1, Stevanović 3 , Breti, Laović 2, Stojanović 5 odbrana.

 

Kolubara 2: Radović 7 odbrana, Simić D. 1, Žarković M. 3, Simić A 1 (1), Trivić Miloš 1, Trivić Milašin 2, Ristić 4 odbrane, Žarković L. 2, Jovanović 1, Kovačević 2, Živojinović 3, Kostić, Todorović.

 

Ubedljiva pobeda naših seniora nad Kolubarom. U prvom poluvremenu sjajnom odbranom 3-2-1 prosto smo samleli Kolubaru, o čemu govori i samo 3 primljena gola u tom delu utakmice. U drugom poluvremenu samo smo održavali razliku koja je na kraju mogla da bude izražena dvostrukom razlikom. I ovog puta nisu izostali atraktivni potezi. Najzanimljiviji je bio cepelin Minića i Mandića u 55. minutu koji se retko viđa na rukometnim utakmicama. Kod Novog Beograda bolji od ostalih bio je Dubljević Veljko koji je bio dobar u odbrani dok se u napadu isticao sjajnim asistencijama i sa nekoliko fantastičkih skok šuteva. Sjajan učinak u odbrani imao je i Gopić Uroš kome je podršku pružao i najiskusniji Laović. U sledećem kolu igramo derbi protiv Morave iz Velike Plane. Utakmica se igra u ponedeljak (14.3.) u 19 h u Velikoj Plani.

Igrač utakmice: Dubljević Veljko (Novi Beograd)

You might also like