Predstavljamo seniorska pojačanja

U svojoj dosadašnjoj karijeri imao je uspona i padova. Sjajne igre pružao je prošle sezone u BASK-u kada je bio jedan od vodećih strelaca Prve lige. Ovu sezonu počeo je u beogradskom superligašu PKB-u ali zbog teške situacije u klubu odlučio se za nastavak karijere u Novom Beogradu. Napadački repertoar mu je izuzetan i uz mnogo bolji učinak u odbrani biće na dobrom putu da napravi odlučujući korak u svojoj karijeri i dokaže svoj potencijal…

Pročitajte intervju sa Davorinom Vujovićem:

1. Koji su razlozi zbog kojih si došao u rukometni klub Novi Beograd ?

– Razlozi zbog kojih sam postao član RK Novi Beograd se mogu naći u tome što ovaj klub izbacuje mnogo kvalitetnih mladih igraca u poslednje vreme sto samo potvrdjuje kvalitet rada ovog kluba.

2. Kakvi su ti utisci za ovih 15-ak dana od kada si naš član?

– Utisci su pozitivni,naporno se radi da bi se postigao cilj koji je postavljen jos na početku sezone.

3. Prokomentariši kvalitet naše ekipe i način rada…

– Mislim da je tu komentar suvišan i da rezultati govore sami za sebe.

4. Na polusezoni smo drugoplasirani na tabeli. Kakva su tvoja očekivanja u nastavku takmičenja?

– Očekivanja u nastavku sezone su velika. Nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u baraž za popunu Super lige jer bi to bio stvarno dobar rezultat ove mlade ekipe.

5. Reci nam nešto o tvojim ličnim ciljevima u rukometu?

– Moji ciljevi što se tiče rukometa su trenutno vezani za lični napredak i odlazak u inostranstvo, što je sledeći stepenik koji želim da ostvarim i to je još jedan razlog zašto sam odabrao RK Novi Beograd.

You might also like