Poraz u Zubinom Potoku

 

Mokra Gora – Novi Beograd 33 – 29 (15-13)

 

Mesto odigravanja: Zubin Potok
Broj gledalaca: 300
Sudije: Kovač i Milosavljević
Sedmerci: Mokra Gora 2(2), Novi Beograd 1(0)
Isključenja: Mokra Gora 10 minuta, Novi Beograd 10 minuta.

 

Mokra Gora: Milenkovič, Radosavčević 5(2), Jakąić 5, Milentijević 3, Aleksić L, Andrić, Tomović R. 10, Stanković 5, Milosavljević, Vladisavljević, Đukić 4, Popović 1, Perović, Tomović T, Simović, Aleksić N.

 

Novi Beograd: Čučković (3 odbrane), Matičić 1, Dubljević, Bijelić 2, Bojičić 4, Radenković 1, Gopić, Minić 7, Beljin 2, Radoničić 6, Stevanović 1, Dimitrijević (10 odbrana) , Laović 5.

 

Slika 002

 

Ogroman publicitet izazvala je utakmica naąih seniora u Zubinom Potoku. Neizvesna politička situacija u severnom delu Kosova dovodio je u pitanje odigravanje utakmice. Tu dilemu nisu imali naąi momci predvođeni trenerom Maksimovićem. Prava avanrura i jedinstven doživljaj za sve naše prvotimce je predstavljalo ovo gostovanje. Danima će se prepričavati put kojim smo od prelaza Brnjak išli do Zubinog Potoka. Makadamski brdovit put kroz šumu , gde jedva pešice može neko da se uspenje jedini je način da se izbegnu barikade i punkt KFOR-a da bi se doąlo Zubinog Potoka. Domaćini su nas sačekali odmah kod barikada gde je napravljeno nekoliko fotografija svih članova naše ekspedicije za uspomenu na gostovanje u svetoj srpskoj zemlji.

 

Slika 003

 

S obzirom na dosta izmenjen sastav Mokre Gore u odnosu na proąlu sezonu svi naši sipmatizeri očekivali su 2 sigurna boda. Tako nisu mislili i domaćini koji imaju izuzetno iskusnu ekipu koja je u svim segmentima igre nadigrala naše momke. U većem delu utakmice Mokra Gora je vodila od 2-5 golova razlike. U 48. minutu je bilo maksimalnih 5 razlike za domaćine. Tada se bude rukometaąi Novog Beograda i prave seriju 5-1 i dolaze na samo gol zaostatka. već u sldećem napadu Matičić ne koristi priliku da izjednači ąto domaćini kaľnjavaju sa 2 laka gola i opet stiču nedostižnu prednost. I ovaj put je zatajila odbrana naših momaka na kojoj će trener Maksimović morati još puno da poradi da bi taj segment bio na nivou od prethodne sezone. Dva poraza na startu sezone ne zabrinjavaju ali svakako opominju pred naredne utakmice.

Slika 004

 

 

 
Objavljeno 03. Oktobra 2011

You might also like