Pojačan stručni štab – Vlada Šimičić u Novom Beogradu

Rukometni klub Novi Beograd je na svoju petogodišnjicu postojanja dobio veliko pojačanje. U pitanju je sjajan trener Vlada Šimičić, dugogodišnji strateg superligaša Maks Sporta iz Nove Pazove i aktuelnog trenera ženske kadetske reprezentacije Srbije.

Pregovori sa uspešnim trenerom završeni su na veliko zadovoljstvo svih u klubu, a dogovorena je saradnja na duži period na čemu su insistirale obe strane.

Šimičić je već dokazan trener sa značajnim iskustvom i izuzetno zapaženim rezultatima u radu sa devojkama. Njegove želje da radi sa muškarcima poklopile su se sa planovima Novog Beograda i od leta će biti u stručnom štabu prvog tima a radiće i sa selekcijama dečaka u školi rukometa.

Inače, svoju uspešnu trenersku karijeru počeo je još 1998. godine u muškom klubu Zemun, nastavio u tada novoformiranom ORK Zemun. Prvi angažman u seniorskom rukometu imao je sezone 2007. kada je paralelno trenirao drugoligaša ŽRK Zemun i prvoligaša MAX Sport. Sa MAX Sportom 2010. ulazi u žensku Super ligu gde je imao zapažene rezultate, najveći plasman u Challenge kup. Na kratko je bio trener ŽRK Radnički iz Kragujevca odakle ponovo prelazi u MAX Sport.

Popularni “Čipke” ima i zavidan staž u ženskoj kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji Srbije. Učestvovao je na EP za kadetkinje u Slovačkoj, EP za juniorke u Mađarskoj, SP za juniorke u Češkoj, mediteranskim igrama u Italiji za seniorke kao i na mediteranskim igrama za kadetkinje u Crnoj Gori gde ima osvojenu srebrnu medalju.

Dobrodošao u Klub – S Novim Beogradom u nove pobede!

You might also like