Pobeda seniora u finišu

Novi Beograd – Sinđelić 31-28 (15-14)

Mesto odigravanja: Zemun, hala KSC”Pinki”
Broj gledalaca: 200

Sudije: Vasiljević Dušan i Vasiljević Željko (Požarevac)

Sedmerci: Novi Beograd 3(3), Sinđelić 4(2)

Isključenja: Novi Beograd 14 minuta, Sinđelić 6 minuta.

Novi Beograd: Dimitrijević (11 odbrana, 2 sedmerca), Nikolić , Delić, Dubljević 1, Bijelić 4, Laović 2, Radoničić 3, Radenković 5(3), Čučković (2 odbrane), Krstić 4, Minić L.8, Beljin 4, Stevanović , Vrga,

Sinđelić: Šjakinić (11 odbrana), Dragaš, Zbiljić 5, Marjanović 1, Živković, Dragutinović 4, Oluić 4, Đekić 3(2), Sinković 1, Martinović, Mitrović 5, Stojanović 1, Šljivić 4, Ilić, Drobnjak, Marković.

Zaslužena pobeda naših seniora nad Sinđelićem. Uvek neugodan protivnik pružio je čvrst otpor našim momcima koji su za razliku od prošlonedeljne utakmice u Velikoj Plani imali više koncentracije u završnici i osvojili prva dva boda u sezoni.

U prvom poluvremenu nakon nekoliko uzastopnih izjednačenja, do rezultata 6-6, Novi Beograd je poveo sa dva gola prednosti i prospustio je priliku da poveća razliku na tri gola. Sinđelić se brzo vratio u igru i na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću u korist Novog Beograda. U prvom poluvremenu naši momci su imali čak 10 minuta isključenja (čini se da je bio neujednačen sudijski kriterijum), ali su u fazi napada sa igračem manje postigli sjajnih 7 golova, što je i održavalo rezultat. Vredno je istaći napadački učinak Minića – 7 golova.

U drugom poluveremnu sve do 48. minuta nijedna ekipa nije imala veću prednost od jednog gola. Nakon duže rezultatske klackalice usledili su trenutci odluke. Dva uzastopno odbranjena sedmerca Dimitrijevića (oba sa igračem manje u polju) dala su krila našim igračima u napadu. Razigrao se Radoničić (3 gola u završnici) i potpomognut Laovićem, Radenkovićem kao i sigurnim pivotmenom Krstićem donose dva boda Novom Beogradu.

Igrač utakmice: Branko Dimitrijević (Novi Beograd)

U trećem kolu Novi Beograd igra u Smederevskoj Palanci protiv ekipe Mladost Palanački Kiseljak.

Galeriju sa utakmice možete pogledati OVDE

You might also like