Pobeda i poraz u Vrbasu

U poslednja dva kola lige Vojvodine u prvom delu R.K. Novi Beograd sastao se sa ekipama Mladost TSK – B. Jarak i domaćinom Hazena.U prvoj utakmici protiv ekipe Mladosti igrači su ušli jako ozbiljno jer je ova utakmica odlučivala o prolazu u super ligu Vojvodine, da podsetimo ,prve četiri ekipe idu dalje,mi smo bili treći , a ekipa Mladosti peta sa dva boda zaostatka.
Od samog početka naši momci su zaigrali jako u odbarni i maštovito i sigurno u napadu tako da je već posle prvog poluvremena bio poznat pobednik (13:3).
Velika razlika na poluvremenu dozvolila je treneru da napravi nekoliko izmena i da da šansu ostalim igračima. Ali ti igrači ulaze neozbiljno u meč i protivnik na kraju smanjuje prednost na pristojnih dva gola razlike.Kod naših igrača treba istaći dobro raspoloženog golmana Aleksandrić Đorđa koji je u prvom poluvremenu primio samo tri gola ( jedan iz sedmerca).

U drugoj utakmici sasvim druga priča. Naši igrači totalno bez motiva ulaze u meč , iako nas je ekipa Hazene u prvom delu pobedila, i sa velikim brojem grešaka u napadu daju šansu domaćinu da dođe do prednosti od četiri razlike u prvom poluvremenu (8:4).Naša ekipa u drugom poluvremenu delimično nalazi rešenja u napadu i dolazi , na dva minuta do kraja , na minus jedan i napad , ali ne uspeva da realizuje taj napad (iako je trener naše ekipe zatražio tajm – aut , dogovor sa tajm – auta nije bio ispoštovan) i domaći na kraju odlaze , za nas , nedostižnih dva gola razlike.Naša ekipa je na kraju prvog dela osvojila treće mesto u grupi jedan i plasirala se u super ligu Vojvodine.
Treba napomenuti da naša ekipa ni ovog puta nije bila kompletna , kapiten Minić imao porodičnih obaveza , ali to svakako nije opravdanje za ovakve oscilacije u našoj igri. Vidi se da naša ekipa još uvek nije nastupila u svom pravom izdanju i da su promene u sastavu ostavile veliki trag na igru.
Ali znamo da će naši momci sa svojim trenerom , u super ligi Vojvodine , pokazati svoje pravo lice i vratiti se na pobedničke staze.

 

1 utakmica: R.K. NOVI BEOGRAD – R.K. MLADOST TSK 17:15 (13:3) mesto : Vrbas

hala: C.F.K. D. Jovović
gledalaca: 50
sudije: Vučinić D. i Šegrt B.

 

R.K. NOVI BEOGRAD:
Ninkov, Aleksandrić, Daniel, Trajković 2, Ivković 1,Vukosav, Knežević B. 5, Knežević L. 2, Jovanović, Kovačević 4 (1),Popović, Perković, Radošević, Vrga 1, Dinčić 1.

 

R.K. MLADOST TSK:
Gordić, Lalić, Majkić 3, Tankosić, Petrović 2, Arambašić, Stanarević, Knežević, Teodosić 3, Olah, Pantelić, Stojanović, Miljanović 4, Marjanović 3.

 

2 utakmica: R.K. NOVI BEOGRAD – R.K. HAZENA 13:15 (4:8)

mesto : Vrbas
hala: C.F.K. D. Jovović
gledalaca: 150
sudije: Cvelf M. i Šegrt B.

 

R.K. NOVI BEOGRAD:
Ninkov, Aleksandrić, Daniel, Trajković , Ivković , Vukosav, Knežević B. 4, Knežević L. 3, Jovanović, Kovačević 2 (2),Popović 2, Perković, Radošević, Vrga 2, Dinčić .

 

R.K. HAZENA:
Kovačević, Vujičić 1, Komnenić, Stojanović, Sajin, Vojvodić 3, Božović, Grozdanić, Sekicki, Klasan 3, Kilibarda 7, Vujučić, Radovanović, Bosančić, Dubinji 1.

 

 

 

 

Objavljeno 02. juna 2009

You might also like