Po pobeda i poraz u Subotici

Pioniri Novog Beograda ((igrači rođeni 1994. i mlađi) u okviru Lige Vojvodine 16. maja u Subotici odigrali su utakmice sedmog i osmog kola „A” grupe i tom prilikom zabeležili su polovičan učinak – po pobedu i poraz. Inače, trebalo bi napomenuti da zbog školskog republičkog takmičenja u rukometu Novi Beograd u Subotici nije nastupio u kompletnom sastavu.

 

U prvoj utakmici protivnik ekipe bila je mlada i neiskusna ekipa Crvenke koja je bila ozbiljan protivnik samo u prvom poluvremenu. Rutinskom igrom, brzim napadom i jako dobrom odbranom Novi Beograd nije dozvolio bilo kakvo iznenađenjenje i ostvario je na kraju sigur14:8 (4:3).

Druga utakmica bila je sušta suprotnost od prve – loš napad bez ideje za gol i bez rešenja za odbranu protivnika (5+1 i 4+2), loša odbrana tokom cele utakmice, mada treba napomenuti da je Novi Beograd imao samo jednog golomana I to koji trenira samo 4 meseca… Naravno to nije opravdanje za poraz od jako dobre i u ovoj utakmici vrlo raspoložene ekipe Subotice.

 

Treba istaći da su u Subotici bila i dva igrača 1996. godišta (Lazarević i Ćirković) i pokazali da bi na njih trebalo ozbiljno da se računa u narednom periodu. Videlo se i u Subotici da naši momci i dalje „traže” svoju igru i da im u nekom novom sastavu treba vremena kako bi to sve funkcionisalo onako kako treba.

 

Teren: Dudova šuma

Gledalaca: 100

Sudije: Antić i Hajduković

 

CRVENKA: Đajić, Pena, Karanvić, Švaljo, Petrović, Kljajić, Tepić, Savić, Šćepanović 5, Rajak, Stojančević , Rakočević 3, Dacešen, Španjević. Trener: Vuksanović.

 

NOVI BEOGRAD: Cvijetić, Daniel, Perković 3, Lazarević, Ćirković 1, Đurović, Trajoković 1, Knežević B. 2, Dinčić 3, Kovačević 2, Radovanović 1, Naumovski , Ivković, Vrga 1, Popović. Trener: Simić.

 

 

Teren: Dudova šuma

Gledalaca: 100

Sudije: Samardžija i Zelić


NOVI BEOGRAD: Cvijetić, Daniel, Perković, Lazarević, Ćirković, Đurović, Trajoković 1, Knežević B. 3, Dinčić 5, Kovačević, Radovanović, Naumovski, Ivković, Vrga 2, Popović 3. Trener: Simić.

SUBOTICA: Ilić, Majić, Petin, Tomanić 1, Naumović 2, Radosavljević 5, Lazić 2, Miljković, Mrđa 1, Tot, Popović, Sinković 1, Galfi D, Crnković 4, Galfi K, Oljača. Trener: Marković.

 

 

 

 

 

 

Objavljeno 19. maja 2009

You might also like