Novi opet najuspešniji u Beogradu

Ove sezone na Mini Ligi učestvovali smo sa ukupno 10 ekipa. Osvojili smo 4 medalje, ali moramo da napomenemo da su nam tri medalje izmakle „za dlaku”.

U najstarijoj konkurenciji dečaka rođenih 2002.godine osvojili smo zlato sa ekipom Novog Beograda. Ekipe New Belgrade i NBGD osvojili su 6. odnosno 10. mesto. U finalu smo bili bolji od ekipe Partizana 17:15.

Kod dečaka 2003.godište naša ekipa Novog Beograda uzela je još jedno zlato bez ijednog poraza. Druga ekipa NBGD-a zauzela je 8 mesto.

Novi opet najuspešniji u Beogradu

Najmlađi dečaci 2004.godište osvojili su srebro u zaista jakoj konkurenciji. Zlato je izmaklo za jednu pobedu ali moramo da kažemo da se zaista radi o sjajnoj generaciji koju tek čekaju uspesi i najviši plasmani. Druga ekipa NBGD-a zauzela je 4-to mesto i takodje za malo izmakla još jedna medalja.

U konkurenciji devojčica, naše gracije rodjene 2002.godine bile su ubedljive tokom cele sezone i očekivano odbranile prošlogodišnje zlato. U konkurenciji mladjih devojčica 2003. i 2004. godište zauzeli smo 4-ta mesta i ostaje žal za propuštenim šansama da se osvoje medalje i u tim konkurencijama.

Novi opet najuspešniji u Beogradu

Kada se sumiraju utisci i uspesi Rukometni klub Novi Beograd opet osvaja titulu najuspešnijeg kluba na području Beograda. Prelazni pehar koji se i prošle godine nalazio u našim vitrinama ponovo se vratio na našu adresu. Izuzetno smo ponosni na to što smo ponovili uspehe od prošle godine i ponovo primili ovo laskavo priznanje.

Veliko hvala dugujemo prvenstveno trenerima koji su sjajnim radom i posvešćenošću učinili to da naše selekcije dominiraju tokom cele sezone na svim takmičenjima na kojima smo učestvovali. Takođe zahvaljujemo se sponzorima, prijateljima kluba i naravno roditeljima na sjajnoj podršci. Naši rukometaši i rukometašice zaslužuju sve čestitke na zalaganju i sjajnoj sezoni ali isto tako i opomenu da se ne opuštaju i da nastave sa napornim radom jer je put do vrha dug i veoma težak.

Novi opet najuspešniji u Beogradu

You might also like