NOVI BEOGRAD SA MLADIM SNAGAMA U PRVOJ LIGI!

Rukometni klub Novi Beograd u sezoni 2018/2019. nastupice sa mladim igracima iz svoje skole rukometa u Prvoj rukometnoj ligi Centar sa novim trenerom Akimom Komnenicem.

U prvom kolu mladi ”Lavovi’ sastace se sa PKB-om u Padinskoj skeli dok u drugom kolu idu u Valjevo iskusnoj ekipi Metalca a Prvo domacinstvo je u trecem kolu gde ekipa BASK-a dolazi u Pinki.

Ekipa je sastavljena od igraca rodjenih 2000. godine i mladji uz pomoc nesto iskusnijeg golmana Djuric Bogdana. Ocekivanja kluba je da mladi igraci sazrevaju kroz utakmice i pokazu sav svoj talenat, zelju i motiv.

– Iza nas je vrlo dobar period gde smo jako naporno trenirali i odigrali nekoliko prijateljskih utakmica. Ocekuje nas jako zanimljiva liga gde po mom misljenju svako moze da pobedi svakoga jer je liga dosta izjednacena, ali svakako cemo se u to uveriti kada liga i pocne. Mi cemo nasu sansu traziti kroz svaku utakmicu u zelji za napredovanjem ekipe i pojedinaca koji su zaista talentovani i zeljni rada i uspeha. Seniorima smo pridruzili dva kadeta koji ce dobiti sansu na poziciji desnog krila, Isailovic Marko i Ristic Ognjen. Ekipa je sastavljena od igraca rodjenih 2000. i 2001. godine uz Djuric Bogdana koji je rodjen 1998. godine.  Pored Prve lige vecina igraca ce igrati i juniorsku ligu Beograda i Srbije pa ce svi igraci dobiti sansu. Za kraj pozeleo bih svim sportskim klubovima i rukovodstvu lige srecu i uspeh u predstojecem takmicenju.  Zakljucio je novi sef struke Akim Komnenic.

You might also like