Novi Beograd lako sa smederevcima!

Smederevo – Novi Beograd 30-43 (14-24)

 

Mesto igranja: Hala Dimitrije Davidović
Gledalaca 50
Sudije:Vasiljević, Vasiljević (Požarevac)
Sedmerci: Smederevo 3 (2), Novi Beograd 3(3),
Isključenja: Smederevo 6 minuta, Novi Beograd 6 minuta,

 

Smederevo: Dobrić, Paločević 4, Stevanović 4, Milentijević 1, Monevski, Jovičić, Bugarinović 4, Stojković, Radojković, Pavić 5, Jovanović Ž, Ristić 7, Kostić 1, Jovanović B. 4.

 

Novi Beograd: Dimitrijević 5 odbrana, Marković 6, Matičić 4, Popović 4, Bijelić 6, Radenković 2 (2), Minić 4, Nikolić 4, Mandić 3(1), Stevanović 4 , Breti 8 odbrana, Laović 6, Stojanović 7 odbrana,

 

Igrač utakmice: Nenad Marković (Novi Beograd)

Lider na tabeli “Novi Beograd” je u Smederevu osvojio nova 2 boda i tako se učvrstio na prvom mestu na tabeli. Sem u prvih 10-ak minuta kada su domaćini dobro parirali našim momcima rezultat je bio u egalu. Od tog momenta pojačanom odbranom i već oprobanim receptom sa dosta kontranapada vrlo brzo novobeograđani su stekli dvocifrenu prednost 24-14. U nastavku, trener Maksimović je ukazao šansu igračima sa manjom minutažom, koju su najbolje iskoristili golman Stojanović, bek Popović i desno krilo Nenad Marković koji je bio i najistaknutiji pojedinac na utakmici. Ipak, ovu utakmicu obeležio je povratak na teren kadatskog reprezentativca Nemanje Radenkovića, koji se tako posle dvomesečne pauze usled operacije kile uspešno vratio u tim. Ovo sigurno raduje sve igrače i stručni štab jer i dalje imamo dosta pehova sa bekovima. U Smederevu nisu igrali Dubljević i Gopić. U sledećem kolu Novi Beograd dočekuje neugodnu ekipu Radnički iz Obrenovca.

 

Utakmica se igra u subotu (13.11.2010.) u 20 časova u hali Pinki.

 

 

 

 


Objavljeno 07. Novembra 2010

You might also like