Nemanja Radenković – Big Ben iz Bežanije

Šta misliš o sastavu Novog Beograda u tekućoj polusezoni?

– Sastav za ovu polusezonu je dosta sličan prošloj, uz par novih, mladih igrača, koji su željni da pomognu u ostvarivanju što boljih rezultata do kraja sezone. Zajedno smo već 6 meseci i mislim da smo počeli da se uklapamo i što je najbitnije, razumemo na terenu, što se videlo u nekoliko do sad odigranih pripremnih utakmica!

Koji je cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni?

– Cilj Novog Beograda u drugoj polusezoni je da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Mislim da 4 pobede u prvom delu nisu ni približno realni dometi ove ekipe. Iskusniji smo za 14 utakmica i mislim da će nam dosta pomoći da ispravimo greške i nedostatke, pre svega iskustva iz prvog dela. Dobro se radi na treninzima, atmosfera je sjajna i svi jedva čekamo da počnu utakmice.

Šta bi mogla da bude prednost Novog Beograda u ondosu na druge ekipe?

– Prednost Novog Beograda u odnosu na druge ekipe mogla bi da bude želja i motivacija, jer je ovo za nas nešto novo i ne nameravamo da se zaustavimo na ovome, već želimo da se dokazujemo i napredujemo sve vise. Moderan i brz rukomet koji forsiramo, može samo da nam ide u korist. Treba napomenuti i da smo u prvom delu imali dosta teških gostovanja. Sada te ekipe dolaze nama na megdan i moraće mnogo da se namuče ako misle da odu neporaženi iz ’’Pinkija’’.

Sledeći protivnik nam je Zaječar. Šta očekuješ na toj utakmici?

– Mislim da ne treba trošiti reči o ekipi Zaječara, trenutno vode na tabeli bez i jednog poraza i slobodno mogu reći da su već na polusezoni obezbedili plasman u viši rang. Naravno, to nas neće sprečiti da odemo u Zaječar i pokažemo mušku borbu do samog kraja, pa ko zna, mnoge smo do sad iznenadili, što ne bi i lidera?!

You might also like