Nataša Tepša – ljubitelj knjige i rukometa

Nataša Tepša je jedna od igračica koja je postala član našeg kluba od osnivanja ženske grupe. Na rukometnoj animaciji u Osnovnoj školi „Knjeginja Milica“ pokazala je interesovanje za ovaj sport u koji je uplovila iz plivanja koje je pre toga trenirala. Van terena je pomalo tiha i povučena, a na samom parketu pokazuje vidnu disciplinu i ogromnu želju da što više nauči. Očigledno napreduje iz treninga u trening i sasvim sigurno pred njom je lepa rukometna budućnost.
U slobodno vreme voli da igra igrice na kompjuteru ali i da čita što je za svaku pohvalu budući da je to danas retkost među decom. Otkrila nam je da je „Dnevnik Ane Frank“ poslednja knjiga koju pročitala.

U koju školu ideš i kakav si đak?
– Idem u školu „Knjeginja Milica“. Četvrti sa razred i odličan sam đak. Nema predmeta koji ne volim. Ipak, moji favoriti su za sada matamatika, sprski jezik, Priroda i društvo, fizičko vaspitanje.

Zbog čega si se odlučila da treniraš rukomet?
– Pored rukometa trenirala sam plivanje, koje je malo dosadan, suvoparan ali i naporan sport. U rukometu ima mnogo više dinamike i uzbuđenja i zbog toga je mnogo lakši za treniranje. Čim sam videla o kakvom je sportu reč na animaciju u mojoj školi odlučila sam da postanem član Novo Beograda i sada, dva meseca posle toga, sam još više uverena da sam donela pravu odluku. Jednostavno, uživam na svakom treningu a sa nestrpljenjem očekujem vikend kada treniramo.

Šta ti je najzanimljivije na treninzima?
– Na treninzima mi je najzanimljivije kada se takmičimo u izvođenju sedmeraca i kada igramo. U tim trenucima možemo da pokažemo koliko smo napredovali, a sama činjenica da se takmičimo između sebe daje posebnu draž. Takođe, volim i razne igrice na početku treninga, pogotovo kada igramo neku novu koju do sada nismo imali priliku da igramo.

Šta misliš o trenerima koji te vode?
– Treneri su dobri, svakom ponaosob posvećuju maksimalnu pažnju i trude se da nam što više i bolje naučimo.

You might also like