Nastavljena liga mlađih kategorija

Proteklog vikenda nastavljeno je takmičenje u LMK Beograda.
Bilans podmlatka Novog Beograda su tri pobede i poraz.
Juniori 1993. godište su posle promenjljive igre i više sreće u završnici pobedili izuzetno dobru u borbenu ekipu Juniora 27-26. Posle početnih 5-0 za Novi Beograd Junior je brzo uhvatio priključak Naši momci su uglavnom imali prednost od 2-4 gola. U samoj završnici se osetio izostanak nekoliko standardnih igrača pa su bodovi osvojeni uz dosta sreće. Isičemo odličnu partiju Matičić Viktora koji je postigao više od polovine golova za Novi Beograd.
“B” ekipa 1994. Novog Beograda, poražena je na svom terenu od ekipe Rukobela 16:23.
Naši momci su bili ravnopravan protivnik sve do 40. minuta, ali zbog nemogućnosti izmena (četiri igrača iz ekipe imala grip), nisu mogli do kraja da pariraju dobroj ekipi Rukobela koja je zasluženo odnela dva boda.
“A” ekipa 1994. je rutinskom igrom i bez mnogo muka pobedila ekipu “Kolubare” sa 37:26 . Samo je u prvih 5 minuta protivnik bio na visokom nivou. Već posle prvog većeg vođstva naše ekipe, na terenu je postojala samo jedna ekipa. U jednom trenuntku meča bilo je i 16 razlike za naše momke.
U ovoj utakmici je trener Simić dao šansu svim igračima , a treba istaći Vukosav Ognjena sa 8 golova .
Utakmica najmlađih dečaka 1998. Godište obilovala je preokretima. Novi Beograd je poveo 5-1. Zatim je Stari Grad preokrenuo na 5-9. Punih 16 minuta naši dečaci nisu postigli ni jedan pogodak. Da utakmica bude izuzetno neobična do samog kraja pobrinuli su se naši dečaci i sa serijom od 7-0 završavaju meč – 12-9 !? Neopisiva radost posle još jedne pobede…
U narednom kolu (17. 09. ili 18. 09.) , Juniori gostuju Crvenoj Zvezdi, 1994.“A” ekipa igra derbi utakmicu protiv “ S.C. Voždovca”, a 1994.“B” ekipa je slobodna. Najmlađi dečaci 1998. Gosituju Partizanu.

 

 

 

 

 

Objavljeno 07. Septembra 2011

You might also like