Na mlađima svet ostaje

Iako je meč trebalo da bude revijalnog karaktera već od prvih sekundi videlo se da obe ekipe žarko žele pobedu. Iskusniji i mnogo stariji tim je s početka prijatno iznenadio. Predvođen u odbrani Zoricom Ćosić, koja je u mnoga navrata pokazala zašto je nekada bila reprezentativni golman, a u napadu Tepšom, bračnim parovima Tomić, Penić, Aleksić, te Todovićkom, Stevanovićem, gotovo celom rukometnom postavom Ponjavića na čelu sa najmlađim učesnikom ovog događaja Vasom, Ćosićem, Nocićem, Galinom, Mirkovićkom, Danijelom, Mandićkom, Ogijem, bratom i sestrom Teodore Milošević i ostalima prekaljeni tim je od početka bio u vođstvu pokazavši da će učiniti sve da ne bi radio domaće u ponedeljak i utorak. Ipak, naše gracije koje su sa klupe predvodile Teodora Mirković i Anja Penić, koje su naravno i igrale, čestim izmenama držale su visok trempo kojim su uspele da slome protivnika. Mimi i Ivana su na golu bile standarno dobre, u napadu Mirkovićka, Mandićka, Maša, Aki, Nale, Miloševićka, Beca, Joca, Glorija, Todovićka, Kiki, Ponjavićka, Dunja, Tomićka, Una i Marija su polako ali sigurno počele da tope prednost rivala i na 20 minuta pre kraja uspele su da ga stignu i prestignu.

 

Iako je iskusniji tim, koji je brojao mnogo igrača, u nekoliko momenata pokazao zube ali i zavidno rukometno umeće mnogobrojnim atraktivnim potezima mladi naraštaji su sigurno sačuvali prednost do kraja uspevši da upišu još jednu važnu pobedu u svojim karijerama. Na kraju susreta stariji su se poklonili mlađima, čestitali im na pobedi a slika na sredini terena na kojoj su svi u krugu prečnika gotovo pet metara uzviknuli poznato „Tri, četiri – Novi, tri, četiri – Beograd“ ostaće duboko zabeležana u sećanima svih učesnika.

 

Puni utisaka smo se rastali u nadi da ćemo slične akcije ponoviti i u najskorijoj budućnosti. Pre toga ostaje da se na ovu nedelju stavi tačka u ponedeljak i utorak kada će ukučani naših gracija imati priliku da se prisete školskih dana!!!

 roditelji1

roditelji2roditelji3roditelji4roditelji5roditelji6roditelji7roditelji8roditelji9roditelji10roditelji11

You might also like