Na „Vrilitos“ po treći put

Da podsetimo da smo pre tri godine na prvom turniru osvojili zlatnu medalju. Prošle godine nismo uspeli da je odbranimo u znatno jačoj konkurenciji ali zato ove godine imamo novu šansu.

U kategoriji dečaka rođenih 2000.godine i mlađi učestvovaće ukupno 18 ekipa iz 7 zemalja. Najzvčnija imena su svakako PPD Zagreb iz Hrvatske, HK Jersie iz Danske i Saint Raphael iz Francuske, takođe među učesnicima nalaze se i dve reprezentacije: Izraela i Grčke… Naši momci će se u grupi D boriti sa tri domaće ekipe Filippos Verias, PAOK i A.S.E. Doukas.

Grupe kao i rasporede utakmica za ceo turnir pogldajte u nastavku teksta.

Na „Vrilitos“ po treći put

Na „Vrilitos“ po treći put

Na „Vrilitos“ po treći put

Trener naših dečaka Vlada Šimičić:

Radujemo se svi ovom turniru, dolazi u pravo vreme kao provera trenutne forme za Ligu mladjih kategorija ali i za prvenstvo Srbije! Ekipa je spremna, jako motivisana da pruži maksimum i još jednom na jakom evropskom turniru, dokaže sav svoj potencijal i kvalitet koji poseduje! Igramo 3 utakmice u grupi sa grčkim ekipama. Posebno teška će biti prva utakmza plasman gde su nam moguci protivnici PPD Zagreb, danski Jersi, reprezentacija Izraela, reprezentacija Grčke… Tako da ćemo odigrati sigurno par jakih utakmica i videti gde smo u ovom trenutku!

You might also like