Mladi Lavovi zavrsili prvi deo sezone!

Zavrsen je prvi deo sezone za seniore Novog Beograda u Prvoj ligi centar. Mladi Lavovi nisu uspeli da osvoje dovoljno bodova u prvom delu sto ih stavlja u poziciju da se bore za opstanak do kraja sezone.

-Nisam razocaran ali nisam ni zadovoljan. Manje vise smo ocekivali oscilacije, uspone i padove. Osvojeni bodovi protiv iskusne ekipe Metalca iz Valjeva je bilo iznenadjenje ali i pokazatelj kako ovi momci mogu da igraju i da se bore. Bodovi protiv Partizana 2 su zasluzeno osvojeni dok u poslednjoj utakmici protiv Metaloplastike 2 smo trebali da pobedimo ali opet pad u igri i samo osvojen bod. Ostaje zal za nekim utakmicama gde smo igrali dobro ali nismo osvojili bodove, kao sto je protiv Rekreativa, Radnickog, Smedereva a pogotovo protiv BASK-a i Sindjelica. 

U drugom delu sezone nas ocekuje velika borba za opstanak ali i ne nemoguca misija.  Ostaje nam da dobro analiziramo sve i postavimo nove zadatke a cilj ostaje isti, razvoj mladih igraca.  Imamo skoro dva ipo meseca pauze sto je po meni previse ali iskoriticemo to da se sto bolje pripremimo i jos bolje i jace da radimo. Ocekuje nas medjunarodni turnir u Svedskoj krajem decembra a u januaru i februaru za nas Pripremni period i dosta prijateljskih  utakmica. Zakljucuje sef stuke Akim Komnenic.

You might also like